Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silné vracanie, helicobacter

Príspevok v téme: Silné vracanie, helicobacter
Swetlus

Dobrý deň, mám zisteného HP, gastro dok. mi predpísal trojkombináciu antibiotík. KLABAX, ENTIZOL a OMEPRAZOL. Dnes je posledný deň kedy užívam ENTIZOL aj KLABAX (omeprazol musím doužívať) a od rána mám silné vracanie s hnedou prímesou.. Dok. ma objednala až vo februáry na gastroskopiu. Bojím sa že dovtedy budem takto trpeť :(..prosím o radu.

Mrs Smith

Stáva sa, že trojkombinácia antibiotík nezaberie z dôvodu rezistentnosti helikobaktera. ľudia potom siahajú po alternatívnej liečbe. Príroda nám ponúka na zničenie helikobaktera napríklad Chioskú mastichu, ktorá je tiež antibiotikom, ale jej užívanie nespôsobuje nežiadúce vedľajšie účinky. S každým antibiotikom je samozrejme vhodné užívať aj probiotiká. Tie si môžes k mastiche dokúpiť, alebo existuje aj masticha skombinovaná s probiotikami, používanými pri žalúdočno - črevných problémoch. Liečba je tak jednoduchšia a komplexnejšia.
O mastiche si môžeš prečítať viac aj tu, na portáli zdravie.sk
www.zdravie.sk

RNG

Helikobakter sa da znicit bez celeho cirkusu okolo kombinacie atb pitim koloidnej striebornej vody na prazdny zaludok, 4 x 1/4 deci denne po dobu 3-4 tyzdne ten problem vyriesi.
Dobre je brat aj adaptogen DGL, 2 tabletky pozut 15 minut pred jedlom, to pomoze regenerovat poskodene zaludocne steny.

Bealen

Ahoj,
Aj ja som mala helicobacter a chvalabohu dostala som sa z toho. Mne prva trojkombinacia liekov nezabrala tak mi nasadili o par tyzdnov dalsiu ktora zabrala. Snad ti to zvracanie coskoro prejde, potom co beres tu trojkombinciu liekov tak az po 6 tyzdnov ta mozu objednat na kontrolu, az vtedy teda zistia ci tam ten helicobacter este je alebo uz konecne zmizol ak to aj vychadza kedze ides na kontrolu vo februari. Drzim palce, snad to coskoro prejde. Posielam ti linku kde si o tom mozes viac precitat

www.pluska.sk