MAM MRTVY ZUB RADA BY SOM VEDELA KEDZE NIE SOM NA SLOVENSKU A IDEM DOMOV NA TYZDEN KOLKO BUDE TRVAT KED SA OBJEDNAM ZUBARKE A UROBIA MI ZUB LEBO CO SI PAMATAM TAK MI SPOMINALA IST NIEKAM ZA ODBORNIKOM A TY MI MUSIA SPRAVIT NEJAKE ODTLACKY A TO CO SPOMINALA VYZERALO NA VIAC AKO TYZDEN TAK SA BOJIM ZE KEBY SOM TAM NA TYZDEN PRISLA TAK MI TO ANI NESTIHNU SPRAVIT DAKUJEM ZA RADY
AKU DOBU TREBA CAKAT NA UROBENIE JEDNEHO PORCELANOVEHO ZUBA
ahoj, mne prednedávnom robili keramickú korunku. Prebiehalo to tak, že som sa objednala k svojej zubárke, ona mi urobila otlačky, ktoré som ešte v ten deň odniesla do labáka, to bolo v stredu a v piatok som bola na skúšaní korunky, keďže nesedela, musela sa opracovať, takže ďaľšie skúšanie no a v piatok - som už mala korunku nasadenú, takže to trvalo 8 prac. dní. Ale zas ak ti bude korunka sedieť dá sa to spraviť aj za ten týždeň. Tak veľa šťastia, pred nasadením korunky odporúčam dať si nejakú tabletku proti bolesti. Držim palce.
keď prídeš na Slovensko,mala by si byť už objednaná.Neviem či nejaký stomatológ ťa zoberie bez objednania. Ak aj áno možno bude robiť RTG aby videl na aký zub ide korunka.Potom odtlačky a ostatné záleží na zubnom technikovi.Týždeň,to je 5 pracov.dní? To nestačí.