Ahoj babeny, máme tu sviatky ..jedlo,volno pohodu a tak ma zaujíma ako sa máte a ako zvládate toto (pre nás PPPčkárky) najtažšie obdobie .. rezignujete a nechávate sa unášat chutami alebo bojujete a odopierate si ? ..ja rezignujem , tieto dni som ako pustená z retaze , každodenný kolobeh jedlo,wc,jedlo wc... už aby bolo po tom .. Ako to je u vás ? dokážete to nejak zvládat ,odolávat ?
Vianoce s PPP
No dostat sa za hranicu je velmi jednoduché..neviem ti poradit ako tomu predíst..ja som tiež najprv chcela schudnut čo sa mi aj podarilo,bola som štastná a tak som začala všetko akosi priberat nas5 ..zrazu mi v hlave preplo a už to šlo dole vodou,teraz som síce štíhla no niesom ani štastná a chcem viac...
No bojim sa ze tomu prepadnem. Preto tu aj pisem, na tomto fore som 1x po dlhom case a hned som zbadala tuto temu.
Ale na ten druhy vobec nechodim, uz je pod nim zaregistrovany niekto iny.
fiha no modelka, neblázni už viac ,čo by som za tvoju výšku váhu dala.. ja 168-54 :/
Mam 2 nicky :)
Ja mam 172/50. Ty ?
Ahoj:) nie dlho dokopy nejakých 5 rokov sa moj svet točí okolo štihlosti a jedla a posledný rok a pol som prepadla bulímii.. Kolko máš výšku a váhu ? za mesiac 6Kg to je dost,kolko si tak denne jedávala a čo ? možno nemáš ešte ppp ale takto to može začat,je jednoduché do toho vhupnut a ano začne to chudnutí,vyčitky..davaj si na to pozor ak si teraz krásne štíhla uživaj si to a nesnaž sa viac,lahko sa može stat že tomu prepadneš a už potom je cesta spat velmi tažká,podla mna až nemožná:(
Ahoj Žužova, kolko uz trpis PPP ? Ako sa s tym vyrovnavas ?
Ja nemam PPP, ale... na svoju vysku mam vahu akurat, zevraj som chuda, ale ja sa citim tak, ze este by som mohla schudnut nieco... tak som zacala menej jest a cvicit a za mesiac som schudla 6kg. A teraz Vianoce su pre mna utrpenim, lebo sa bojim, ze to priberem naspat. Jem vsetko a dost a snazim sa aj cvicit cez sviatky, ale uz 2kg mam naspat. Mam strasne vycitky...