Ahojte. Cely zivot som sa trapila s tym co jem. Snazila som sa obmedzovat v jedle, alebo som jedla normalne a vacsinou som priberala alebo vaha sa nehla.
Poslednu dobu, asi 2-3 mesiace jem vela, neprevadielne a nezdravo. Najprv som schudla zo stresov asi 4 kila. A poslednu dobu jedavam nepravidelne, ani neranajkujem, v skole si dam majonezovy toast, alebo kolac, alebo kavu s vela cukrom. Kazdy jeden den uz dva mesiace jem pirohy brindzove ... vela, vecer, s maslom, smotanou, polotovar. Niekolko krat tyzdenne jem bagetu s majonezou, fakt nezdravu. Casto jedavam aj v noci, cokolady, pirohy, pecivo s volskym okom atd....
Ja to nechapem. Teraz su sviatky, postavila som sa prave na vahu. Vipila som asi pol litra kavy pred 3 hodinami, pijem nejaky sladky napoj, jedla som dnes kopu zemiakoveho salatu, poobede som mala neajku kavu, horucu cokoladu a hlavne sladke trubicky, fakt z asi 15. Jem uplne vela. Ani troska sa nehybem.
Co to je? Je to normalne? Bolieva ma casto brucho ale gastroskopiu mi robili cca pred 3 mesiacmi a nic nenasli take. Krv mi brali tiez len nedavno a vsetko uplne v pohode.
Uplne som schudla. Nebola som nikdy tucna, ale prepadli sa mi trocha lica, schudli mi ruky, brucho, a hlavne stehna uplne.... Mam 19, myslite ze sa vyvyjam nejak tak ze TOTO bude moja dospela postava?
Co to moze byt?
Dakujem