Ahojte, po pohlavnom styku sa mi spustila krv, nie veľa ozaj veľmi málo , potom to prestalo a keď sme s priateľom spolu mali pohlavný styk zase po pár dňoch tak sa mi to spustilo zase a aj ma zabolelo brucho ako pri menštruácií a trvá to už vyše týždňa tá krv. Ale nieje to ako menštruácia , je to ozaj v malom množstve a je to skôr len taký ružový výtok , nič ma nebolí a o pár dní by som mala dostať menštruáciu. Beriem aj antikoncepciu a vždy mávam menštruáciu pravidelne . Neviete čo by to mohlo byť ?
Neviete niekto čo to je?
Mojej jednej bývalej sa to stalo keď zatúžila po drsnejsom sexe a bola na mne. V noci mala bolestí, krvácala a bežali sme na pohotovosť. Lekár jej povedal ze erózia. Niečo jej tam robil ale nevedela povedať čo presne a museli sme sa zdržať sexu až do zhohenia a musela isť ešte na kontrolu k svojmu lekárovi. Ináč neviem nič ale veď googli určité niečo nájdeš na nete.
tak áno je pravda , že vtedy sme mali drsnejší sex, ale inak taký nemávame. A tá erózia je niečo nebezpečné? A jasné sexu sme sa zdržali odvtedy sme ho nemali . A neviete keby by to krvácanie mohlo prestať a či to má nejaký vplyv na mensštruáciu? Ku gynekológovi pôjdem , ale až po sviatkoch .
Erózia krčka maternice nema veľký penis alebo nieje drsný pri sexe? Chod za gyndosom po sviatkoch a sexu sa zdrž.
No lenže styk sme mali pred cca týždňom a ešte stále krvácam, nie veľmi ale taký ružovkastý výtok , a žeby to poranenie trvalo tak dlho kým sa zahojí ?
asi ta poranil ,ked vnikal .... je mozne ,ze ti ta ranka pocas milovania znovu zacne krvacat ,preto ta krv