Ahojte, chcela by som sa s vami podeliť o môj problém. Približne 6 mesiacov mi strašne padajú vlasy. Za jedno umytie mi vypadne cca 150 vlasov. Bola som s tým u kožnej lekárky, ktorá mi predpísala vodičky na vlasy, ale tie mi nepomáhajú. Bola som už viackrát na odberoch krvi, ale stále mi nevedia diagnostikovať, že z čoho mi padajú vlasy. Začala som brať kapsule Revalid, ale ani tie mi nezaberajú. Som zúfala a strašne sa kvôli tomu trápim. Vždy som túžila mať krásne, dlhé a husté vlasy. Vlasy mi síce narástli do vytúženej dĺžky, ale potom mi nehorázne začali padať. Ja viem, že veľa ľudí z vás si povie, že keby len takéto problémy boli. Ale mňa tento môj problém veľmi trápi a neviem čo za tým môže byť. Preto by som Vás chcela poprosiť aby ste mi poradili a podelili sa so mnou o svoje skúsenosti s padaním vlasov. ĎAKUJEM !!
Vypadávanie vlasov
vygoogli si skalicky sampon ... ten zabranuje padaniu vlasov ..mne istú dobu hrozne padali vlasy, po umytí som mala za hrsť vlasov vo vani, a aj na kefe ..a po používaní tohto šampónu sa to zmenilo ..skús za to nič nedáš, aj keď stojí cca 20 eur, ale mne pomohol a aj bratovej frajerke
mne pomohli tablety Foligain...drahé ale oplatilo sa....
ak si este nenavstivila endokrinologa, tak skus...
ďakujem veľmi pekne, ale ja neverím, že by mi už niečo pomohlo. Skúsila som toho už fakt dosť. Myslím si, že to bude spojené s nejakým vnútorným problémom.