Mam strasne plne lica ... Vyska 183, vaha 63 kg, muz, 19 rokov ... Nikdy som nebol tucny alebo nieco podobne ale lica mam stale plne ... Da sa ich zbavit?
Velke lica ...
Jedna z možností ako sa zbaviť plných líc, je ak si upravíš stravu, začneš pravidelne cvičiť a zmeníš tak isto vzťah k svojmu telu.
Ja cvičím už pár rokov avšak asi každý polrok vždy prídem na úplne iný program. Všimol som si že ako sa moje telo nielen mení a naberá svalovú hmotu najmä podľa toho ako sa stravujem a akú činnosť denne vykonám, ale tak isto sa mi sformovala najma spodná časť tváre.
Jednoducho si dávam pozor na to akú stravu svojmu telu poskytnem, čo prijmem a čo odmietnem zjesť, popri pravidelných tréningoch, čo je u mňa tri až štyri krát za týždeň.
Vyvaroval som sa dlhšiu dobu akýmkoľvek sladkostiam a najmä strave s vyšším obsahom tukov. Sacharidy, bielkoviny, len určité množstvo vitamínov a veľa ryže a zeleniny. Ak na svojom životnom štýle zapracuješ, za pár mesiacov ťa výsledok velmi prekvapí
mas to dane dedicne a chudnutim s tym nic neurobis
Mam ale asi ju tu velmi nedam :D ... Proste vies, ked maju ludia to kilo naviac maju plnsie lica ... Ja mam take tiez, ale tucny ani nic podobne som nikdy nrbol
maš dost nizku vahu.. maš fotku?