Neschopny

Príspevok v téme: Neschopny
whites

Mam 24 rokov, nikdy som nemal ziadny vztah a cim dalej ma to viac trapi. Nemam rad prave toto obdobie Vianoc, obdobie kedy mi to chyba najviac. Nepamatam, kedy som sa naposledy vobec rozpraval s nejakou zenou, resp. dievcatom, mozno este na zakladnej. Nemam vela kamaratov, len par s ktorymi zvyknem chodit von (restauracie, cluby a tak..disko nemusim). Neviem zaujat nejake dievca, kedze ani nemam velmi nejaku prilezitost prist s nimi do styku...uz aj ked sa naskytne nejaka prilezitost tak sa stale ako keby zlaknem a neviem co povedat, neviem sa len tak dat do reci s niekym. Mozno ze keby sa ku mne aj nejaka ozvala, tak by som nevedel co povedat, resp. rozvinut rozhovor. Som proste neschopny pri zenach a vobec pri cudzich ludoch, neviem sa otvorit...niekedy ani pri tych ktorych poznam, som tichsi a hanblivejsi...v rozpravani mi nepomoze ani ked si vypijem, s hanblivostou uz skor :). Co je najhorsie tak ani neviem co mam napisat dievcatu len tak na chate (azet), vobec ma nic nenapada, okrem "ahoj", na co mi hadam ziadna v sucasnosti neodpise. Som proste neschopny v tom ako zaujat zenu a skontaktovat sa s nou. Da sa to vobec nejako zlepsit?, pretoze podla mna som v tomto absolutne strateny :).

wreck

whites, to sa podda vekom, neboj sa ty nic. bol som podobny, este aj v 24. postupne si uvedomis, ze o nic nejde. castokrat ma zena uplne rovnaky problem s chlapmi, najma ked si o sebe mysli, ze nie je pritazliva alebo ma zo seba privelke komplexy.

zeny su rady obdivovane, takze pokojne povedz nieco velmi mile, co nebude cakat... napriklad pokojne povedz: "chcel by som, aby raz moja deva mala take vlasy ako mas ty. ta farba... no nieco nadherne."
a ona sa samozrejme usmeje a povie: "aaale, ved to je len palette intensive color creme, nechcela mi chytit ani na druhykrat. ale dakujem."
alebo povie nieco ine, ono to je vlastne uuuplne jedno, ide len o to, dostat ju tak trochu 'na tvoju uroven', aby si nebola prilis sebaista, potom sa to rozbehne.

alebo mozes povedat: "pripominas mi adelu banasovu, ale si ovela krajsia." a ona mozno bude chciet od seba odvratit pozornost a povie: "och, tu mi ani nespominaj!" a ty povies: "preco? vedela si, ze mesacne zarobi 17000€?" a uz to ide, uz mate temu, z ktorej sa dostanete k dalsim. funguje to dobre aj vtedy, ked ona adelu neznasa a ty ju mas rad.

toto su samozrejme hypoteticke scenare, dosad si tam nieco podla seba. dolezite je, ked uz sa pustis touto cestou, aby sa ti NAOZAJ tie je vlasy pacili, aby to nebola prazdna fraza alebo klamstvo. lebo tak to nefunguje. najdi si nieco na nej a vyrazne pozitivne a pravdivo to okomentuj. a uz to pojde same... :-)

s vekom sa to zlepsi. je to kombinacia urciteho osobnostneho vyzretia, skusenosti a zdraveho sebavedomia. mas cas. :-)

vicky_025

tak zase, netreba sa porovnávať s kamarátom, najmä ak je to úplný extrovert a zoznámi sa 5 ľuďmi už aj počas cesty na obed ;)
skôr sa zameraj na zlepšenie svojich komunikačných schopností.
ak máš pocit, že sa nemáš o čom rozprávať s dievčatami, nuž skús si trebárs rozšíriť záujmy. nájsť niečo nové, čo ťa ale aspoň bude aj zaujímať :)
zbytok chce len trik. z jednej sekundy na druhú sa z teba nestane majster zoznamovania.
ak si viac utiahnutý a naviac aj hanblivý, veľkú rolu bude mať aj narazenie na tú správnu osobu, s ktorou si sadneš.
mne aj celkom pomohlo začať cez net, keď som mala traumu zo zoznamovania a komunikácie. narazila som na niekoho, kto mal spoločné záujmy a vtedy sa téma rozbehne ;) postupne sa do toho viac dostaneš, na pohotovejšie odpovede, lepšie rozbiehanie debaty apodobne..

whites

nie nemam sestru..no ani nie, nebalia, ale viem ze uz ked sa nejak daju do reci s nejakou, tak s nimi dokazu kecat o hocicom, co ja by som asi nedokazal, jeden je na tom tak ze sa dokaze dat do reci s hocikym, co som mal moznost vidiet, len som ticho zavidel...
zaluby nejake mam, ale kedze nie som z mesta tak to su len take, ktore robim sam alebo s kamaratmi...bojove umenie ma velmi nelaka..
a keby som uz na nieco podobne isiel, tak neviem ci by to nedopadlo tak ako stale, ze by som tam bol len ticho a nic viac..istejsie by som sa citil keby som tam bol s niekym koho poznam..
ale to su len vyhovorky, proste nedokazem sa prekonat a len tak nieco povedat, a horsie je, ze ma nic nenapada.

phoe

Nebuď z bab taký pokakany...nemas sestru, vsak? Naucis sa s nimi baviť len tak, že sa s nimi budeš baviť. Ked idete von s kamarátmi, tak nebalia baby? Máš nejaké záľuby? Najlepšie by bolo nájsť si koníčka, ktorému sa venujú aj baby. Poznáš napríklad Capoeiru ? Tam chodia aj baby aj chalani, a tie baby, tie čo som videla, fakt kočky. To je kontaktny šport, tam máš šancu sa zoznámiť.