Menstruacia a bulimia

Príspevok v téme: Menstruacia a bulimia
cajicek

Ahojte mam taky problem ze uz ani nepamatam kedy som mala naposledy menstruaciu.Prvy krat som ju dostala v 15 a pol roku.Potom az v 16-tke a to som ju mavala ze niekedy kazdy mesiac a niekedy som nemala aj 4 mesiace.A teraz mam 17 a uz som to nedostala od januara.Mam bulimiu a neviem ci to s tym moze mat nieco bo tu mam asi pol roka ale mne uz to blblo aj pred tym tak neviem ale skor si myslim ze nie.A ked som s tym bola u lekara povedal ze je to v poriadku(asi pred pol rokom)a tak neviem co mam robit ked lekar povedal ze je to este ok ale mne sa to nejako nezda.Moze sa lekar mylit?On je ale vraj dobry.Sa bojim aby som mohla mat raz vlastne deti:(poradte....:(

daria

mam tiez bulimiu..s mojou menstruaciou je to podobne a to mam 21,nemam sice 4 mesacne pausy,ale asi kazde 2 mesiace po2 dni!!urcite to nie je normalne..len to moze byt sposobene aj tym,ze vela cestujem,pred tym,ako som zacala cestovat som mala menstruaci v poriadku..chystam sa ist k lekarovi, ale momentalne nie som doma,tak nemozem..kazdopadne by ti pomohli tabletky..aspon podla toho co som sa rozpravala s inymi babami b. a a...poznam to,ja sa bojim tiez,ze tym ublizujem nie len sebe, ale aj mojim buducim detom..

cajicek

Lekar mi robil ultrazvuk ci nemam cistu. inak nic. a povedal ze v mojom veku je to normalne ale ja sa bojim ze neni mne sa to niako nezda ved vek na to mam. ale neviem co robit viac ako ze som navstivila lekara.

zuju

cajicek: nie som lekar ale viem ze menzes sa strati skor pri anorexii, ubytku vahy, inak to moze byt hormonalne, porucha stitnej zlazy... neviem ake testy ti robil lekar. Ale ovplyvnuje to aj tvoj vek