Caute, ako sa zbavit kamosa v hlave? mam v hlave kamosa a stale sa s nim musim zhovarat, stale mu musim zdelovat moj den. Ale citim sa z toho ako psychopat, a narusa mi to zivot. Ako s tym prestat?
Kamos v hlave
Ludia, prestaňte rozmýšlať nad kravinami.
Mňa jednu dobu dosť štvalo, že si sem tam predstavím ako niekomu urobím niečo od zadu, napr išiel som za bratom a vidím aký je zranitelný, že by stačilo len málo na to aby sa niečo stalo.... Díval som sa na jeden film, tak jeden chlap bol podozrivý že zabíja, potom sa dal dokopy s policajtkou, a nakoniec keď prišla domov, odhalila že skutočne je vrah, lebo našla kamaratku zabitú a prichystanú vaňu pre ňu....Potom ma strašne zožieralo to, že aj mňa to potom napadlo také že by som urobil niečo zlé babe čo sa mi páči...
Ale trápil som sa zbytočne. Proste len som viacej všímavý a tak si všímam situacie a miesta, kde sú ludia zranitelný, a práve preto si dávam hlavne pozor, aby som ich v týchto prípadoch ochránil. Napr ak vidím malé dieťa že beží s niečim špicatým, už aj ho upozorňujem alebo mu radšej zoberiem ten nástroj....
Často krát sa aj ja sám so sebou rozprávam, ale myslím, že je to normálne. Nie nahlas ale len v duchu. Hlavne vtedy, ak sa rozhodujem nad niečim, ako by som niečo napr umiestnil, nejaký nábytok, alebo idem si kúpiť trebars notebook, a mám viacej možností, ktoré sa mi páčia a vnútorne zvažujem.. a tak... takéto veci si vyžadujú rozmýšlanie, a častokrád pokokj a klud, aby som o tom mohol porozmýšlať, a tak si to vravím len tak do vetra, také ako keby aj rečnícke otázky a sám si na ne odpovedám. Tiež som uvažoval nad tým, či to nieje niečo divné, ale myslím že je to úplne normálne. Aj som rozmýšlal, či to nieje nejaká iná osoba, ale to čo mi sem tam mysel odpovie ide zo mňa, teda si odpovedám sám. Takže asi ak by som mal problém ako vy, zmieril by som sa najskôr s tým, že to, s kým sa rozprávam som ja sám, nikto iný, a tie odpovede ktoré dostávam sú odpovede odomňa, a nebudem toto pripisovať niekomu inému, nejakému vymyslenému priatelovi. Takto uvažujem keď som sám, akonáhle ma niekto osloví, skončím to. Myslím že toto robí takmer každý človek, problém je len vtedy, ak sa začne nad tým človek velmi zamýšlať a domýšlať si, že to je zlé... Potom sám seba presvedčí o poruche a je problém....
Neviem ci toto je vazna tema alebo nie, ale mam nieco podobne. Rozpravam v hlave akoby s niekym a predstavujem si ako ten rozhovor prebieha. Robim to pomerne casto a obcas som do toho naozaj zazraty. Len sa bojim, ze to asi nebude celkom zdrave.
joj, tak to si asi nespravny vytrhol :-))
treba ist postupne, mas este 31 moznosti
kde ich robia ?
skusal som len vytrhnut si zub, ale nepomohlo. dost som cital take magie, ze v zuboch su kamosi. a nic.
Treba ist na el. soky, potom ta tie blbosti v hlave prejdu na beton...
a ja mam 37.
ja som mala kuriatko ale odišlo asi tak v 4 rokoch...
ma meno, je to moj realny kamos, len ja sa s nim bavim platonicky
:DDD
ja ked mam tazky den alebo musim nieco uplne tazke absolvovat, tak si vezmem do kabelky Barbiu aby som sa necitila sama a som hned veselsia a mam aj viac sebavedomia, citim sa, ze je pri mne kámoska