Podme spolu pocitat

Príspevok v téme: Podme spolu pocitat
Len tak

Len tak si idem po ulici a vidim postu. Mam v nej nieco vybavit a idem prec. Padnu mi do oci letaky. Pozeram vysmiateho chlapika zvaneho TATKO, ktory ziska uver TAKTO.

Hovorim si. PRVY

Idem dalej. O 15 metrov dalej, nejaka nebankovka ponuka pozicky. DRUHY.

Naproti cez ulicu na druhej strane ponukaju uver. TRETI

Idem dalej po ulici - uver, pozicka, hypoteka, spotrebak, atd.

Prejdem cca 200 metrov a napocitam ich 10....

To je priemerne na kazdych 20m cca 1 uver, pozicka...

Kde to sme, kam to spejeme ? Ked takto masiruju uz ludi od mladeho veku, tak rastie generacia, ktora si bude mysliet, ze peniaze padnu same cloveku do lona. Ze pre ne nemusi nic urobit a vyrastaju cele zadlzene generacie.

Zapnite si TV a pozrite si reklamy. Hadam v kazdej reklamnej prestavke je uz niekolko uverov, ci poziciek.

To snad uz nemyslia vazne... Nechce niekto dat navrh zakona, nech reklamu na uvery a poziciky daju na uroven reklam pre cigarety, ze ked aplikujete, takto dopadnete....? :)

magister

pokial mi daju pozicku do 3% rocne, tak si poziciam kludne aj miliardu, lebo to krasne investujem.

lenze tito supaci poziciavaju len par desiatok, maximalne stoviek tisic a to je dost onicom.. lebo to mi na moje investicie nestaci.

a preco to ponukaju? vymozitelnost prava je mala... a oni na tom v priemere zarobia 2%... mesacne.. preto to robia..