Zdravím. Mám taký problém, že som nudná-teda som veľmi úražlivá,nikdy nemám žiadnu inšpiráciu,nemám sebavedomie,som nadmierou stresujúca a bez chuti. Dokonca ani neviem povedať pár slov, neviem nájsť tému a tak strácam priateĺov. Som na tom velmi zle a chcem to zmeniť pretože už teraz nik o mňa ani nezakopne. prosím o radu , ďakujem
Už neviem čo mám robiť.. zufalstvo
To akoby citam o sebe,tiez mam ten problem,stracam priatelov,neviem si samu seba zastat.Snazim sa na sebe pracovat,branit sa ked mi je krivdene ked nie,snazim sa to priat,medzi kamaratmi sa snazim vypravat,i ked je tam jedna baba co mi neda dychat krava,ale tak ja mam priatela u ktoreho mam oporu taktiez v rodine,jedno co skutocne neviem branit si moju osobu tak ako by bolo treba.Preto ma raz aj doslvoa sikoanovali v jednej firme,bolo to hrozne obdobie,neviem co je najlepsim riesenim v takejto chvili,asi sa postavit na vlastne vsetko co sa nam nepaci na sebe bojovat s tym,uvedomovat si to dobre v nas,urcite aj rada od psychologa,ako riesit taketo veci.Ja zvyknem ked je pri mne osoba,ktora mi ublizila napriklad /ludia z tej firmy/,z meraviet,nejde mi povedat ani slovo,ovladne ma strach ,aj ked viem ako mi ublizila vsetko,stale to neviem tak prekonat ako chcem a je tomu uz 2r.Skutocne v tomto by som sama potrebovala radu...