Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liecenie rakoviny pomocou MMS/CDS

RNG

Kabel, zabit dieta a znicit, a zaroven znicit moznost zeny mat deti=sterilizacia, to je hodne naozaj nacistov ako Mengele. A to vsetko loen pre to, aby si dokazala, ze to co neposkodilo vazne nikoho zatial, tj oxidatory su vhodnejsie ako jedovata chemoterapia, ktpora zabije vyse polovicu pacientov na rakoviny. Ja som ich videl akutrat dost pred a po chemoterapii, vcitane viacerych pribuznych, ktori nedali na moje rady(teda vlastne na rady roznycy lekarov co sa odvazia liecit inac, nez im nakazuje monopolna medicina) a uz davno vonaju fialky zo spodu.
A teda mi nenahovoris nijak, ze voci tomu su oxidatory skodlivejsie. Sam som pokusne bral mensie davky peroxidu vodika ustne a veru som nemal ziadne zle nasledky z toho, tak ako nemaju statisice tisice inych ludi ,co pouzili ci uz pod dozorom lekara oxidacne terapie alebo aj sami podla vlastneho uvazenia. Preto tieto metody nemozu ani legalne zakazat v mnohych krajinach, na to by museli vyprodukovat skutocne pripady poskodenia, nie len reci o tom bez akychkolvek dokazov.
Ale zbytocne tu budem diskutovat s ludmi, ktori v tom nemaju ziadne vedomosti ani skusenosti a odmietaju sa o tom dozvediet z informovanych lekarskych alternativnych zdrojov a stale len opakuju reklamy farmacie, pre ktoru oxidacne metody znacne znizuju ich obrat a zisky.

kabel

linky necitam nikdy :-DDD
jasne, ze chcem, aby vsetci ludia boli chori, po nicom inom netuzim, aby pomreli vsetci na rakovinu :-DDDDDD hotovy Mengele

Ericek

Lebo... Myslis, ze sa mi tu chce pisar referat na mms ? Nedokazes si ani precitat linky, kt som sem dal... Inak by si sa nepytal. Je toho plny net , tisice ludi pouzivatelov, skusenodti... Ked chces, nastuduj si, ked nie, pouzivaj ,,zdrave, neskodne a lacne lieky, chemoterapie atd."
Jedno si zapamatajte, drviva vacsina lekarov a farmafirmy nechcu, aby boli ludia zdravi... To rovno mozte povedat, ze taxikari chcu, aby ludia chodili peso

Ericek

Hovoria o tom ludia, ktori o tom nic nevedia... Priatel mojej mami si s tym vyliecil rakovinu, chemoterapiu odmietok... A nielen sebe... Je to uzastna vec na mnoho chorob, taku chripku to dokaze vyliecit za noc... Mame s tym skusenosti vrodine mnohi...
pravdu.cz
upramene.cz
m.youtube.com

kabel

ja len pevne dufam, ze tehulka nie je tehotna a neprelieva vyvijajuci sa plod tymito chemikaliami, v tom pripade by som ju asi odporucila sterilizovat