Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liecenie rakoviny pomocou MMS/CDS

vyliecena777

mms je zazrak na rakovinu vrelo odporucam naozaj zabera krasne vycisti telo od rakoviny sama som bola prekvapena samozrejme treba aj zmeni zivotny styl co najviac ovocia zeleninu jedla s vysokym obsahom zinku

majusatko45

ahojte ludia chcem sa spytat na mms lebo tomu vobec nerozumiem aky je rozdiel medzi kvapkami mms a dmso a cds2 a ako sa to riedi,?? lebo som z toho blba dakujem

Ernest P

Poznam 4 pripady co sa bez problému vyliecili z rakoviny za pomoci CDS vdaka bohu a jeden pripad pani 42 po 5. chemoterapiach a ničivých ožarovaniach z rakoviny prsnika sa metastazy sirili i nadalej po niektorych organoch hoci mala cely prsnik odstraneny a spociatku brala MMS a potom CDS a dostala sa z toho za mesiac a pol a po rakovine ani len stopa.

Juraj K.

MMS kvapky ( s aktivátorom HCl) i CDS koncentrát, vylepšený na tzv. CDS2, je možné zaobstarať si aj na stránke oxiclub.webnode.sk. Týmito produktami som si pomohol pri ochorení zvanom bechterevova choroba (autoimúnne och.- oficiálne viac-menej neliečiteľné). Po cca 3 mes. kúre s CDS2 sa stav mojich kĺbov a chrbtice zlepšil natoľko, že som si po vyše 10 rokoch mohol znova zabehať. Neuveriteľná vec. To konečne presvedčilo aj manželku a odvtedy to užíva aj ona a tiež deti, keď je treba namiesto antibiotík. Pri deťoch dávame prednosť CDSku vo forme kvapiek, ktoré majú presnejšie dávkovanie. MMS (s HCL) a hlavne CDSko má veľmi široké spôsoby použitia, vnútorne aj navonok- dokonca aj rastliny po ňom lepšie rastú :)

UPOZORNENIE: Bez dostatočnej teoretickej prípravy, používajte tieto prípravky, hlavne MMS kvapky, len na vonkajšie použitie. Potrebné informácie je možné získať v knihách a prednáškach J. Humbla a A. Kalckera, príp. z reálnych skúseností blízkych ľudí...

tehulka1984

Som rada, ze mnoho ludi ma pozitivnu skusenost, tak ako ja, a tak ich nemusim presviedcat. Ani ja by som neuverila, kym by som nezazila...

tehulka1984

Prezyvka55- a chemoterapia je "mnamka" si myslis?Ta ta posle do hrobu skor, ako cokolvek ine. Kto chce, ten MMS moze vyskusat, kto nie, moze oponovat. Rozhodnutie je na tebe. MMS podla statistik funguje excelentne, a kedze to "svinstvo" riadne zriedis pred pouzitim, tak to vobec nie je nebezpecne. Pokial by si vypil celu flasku nezriedeneho, tak jasne, ze ti to ublizi. Keby to bolo take nebezpecne, nedavali by to do bazenov. Isto si sa uz napil bazenovej vody.Umrel si z toho? Chemiu sa mi nie je treba ucit, teba sa mozno zide...Ako vravim, trosku si o tomto produkte nastuduj aj v anglictine a hlavne zo zdrojov, ktore dokazuju,ze to funguje. Dokonca cerveny kriz v Afrike uznal, ze MMS lieci malariu za 24 hodin. A skusaju to tam na ludoch dalej. Samozrejme, takyto lacny produkt sa nepaci tym velkym a silnym, kedze im to nici zarobky. To je vsetko. Videla som na vlastne oci, ako to z cloveka na smrtelnej posteli spravilo cloveka chodiaceho a samostatne existujuce, mna nemusis presviedcat. Proste, v organizme to funguje velmi efektivne a nikto ma nepresvedci o opaku, kedze som to zazila na vlastne oci.

RNG

Inac aj na Slovensku sa pouzivaju oxidacne terapie, legalne a lekarmi, co vstrekuju do tela ozon. A sterilizuju vodun v bazenoch aj chlornanom vapenatym, aj pitnu vodu chloritanom sodnym. A nikto tam nehovori o ziadnej jedovatosti. nakoniec to dokazuju aj cisla LD50, ktre su pri tychto oxidatoroch ovela vyssie, ako "nevinny " aspirin
Tabulky uvadzaju samozrejme skusane na potkanoch) je 850 mg na kg vahy a ked hovorime o MMS 2 pouzivane ustne , hovoria obvykle o 200 az 500 mg na dospelu osobu.
www.commercialaquaticsupplies.com Naproti tomu aspirin ma LD50 je uvadzane ako 250 az 1500 mg na kg
www.drugbank.ca a bezne brane davky ludmi su az 4 x 1000 mg, bez obavy o akekolvek poskodenie.
www.fda.gov
Pricom az 17 000 ludi v USA rocne umiera v nasledku vykrvacania z aspirinu a nepoznam ani jeden pripad vazneho poskodenia MMS1 alebo 2. A ver mi, keby ho mali, tak zatocia s distributormi tychto uzitocnych oxidantov velmi rychle, lebo maju na nich velmi spadene.