ahojte...nedavno mi diagnostikovali reumaticku artritidu a chcela by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti so serrapeptazou a ak ano, tak keby ste mi mohli nejaku odporucit, lebo ceny a aj kvalita sa lisi, tak nechcem kupovat nejaku macku vo vreci...popripade , ak ma niekto skusenosti s niecim inym co pomohlo, budem rada ...mam len 25 rokov a nechcem sa napchavat liekmi , ktore maju milion vedlajsich ucinkov a neliecia len potlacaju priznaky...ak o niecom viete, budem vdacna za akukolvek radu :)
Reuma - serrapeptaza
Nuz ja ako starsi clovek mam telo poriadne reumaticke, kde vacsina reumatickych bolesti je sposobena vnutrobunecnymi parazitmi, mykoplazmami. Zialbohu lekari tuto pomaly pracujucu a maskovanu infekciu prakticky nepoznaju . Serrapeptaza ju odmaskuje, takze potom nasa telesna obrana , hlavne protilatky vyrobene probiotikami, obmedzi tuto nakazu znacne. Protizapalove sice docasne adresuju zapaly a bolesti, ale neriesia pricinu, nepotlacaju mikroby, co to sposobuju.
Z doplnkov ucinnych na mykoplazmy a ine maskovane infekcie to je nielen serrapeptaza, ale aj NAC, a ucinne latky z doplnkov proti mykoplazmam a inym infekciam su najma extrakt z olivoveho listu(oleuropein, davka 3 x 300 mg) extrakty ako samento, burbur coumanda a banderol, davka10 az 15 kvapiek 2 x denne z kazdeho. Zacni s ovela mensimi davkami, lebo inac riskujes neprijemnu uhynovu/Herxheimerovu reakciu, a po par dnoch vystupnuj na plnu davku.