Ahojte mám takú otázku ohľadne cvičenia.
Chcem sa spýtať, aké cvičenia kombinovať počas dňa alebo celkovo čosi ako rozdeliť počas týždňa?
Dávam si najskôr kardio tak cca 40 minút, potom robím cviky buď ruky a nohy na spevnenie. A na druhý deň kardio a potom brucho ale to potrebujem zhodiť tuk takže sa snažím podla toho aj cviky. Cvičím tak že si dávam pauzu v stredu a potom cez víkend. Je to správne ? Rada by som už mala aj väčšie výsledky. Čo sa týka stravy už dávno som ju upravila správne, teda dúfam.:) A ešte sa chcem spýtať, môžem si to aj tak rozdeliť že ráno kardio a večer alebo poobede cviky zamerané na určité časti tela? ďakujem
Cvičenie - čo kedy cvičiť
podla mna tiez kardio a ine cvicenie moc nejde dokopy... Ono kebyze je to kardio 20min tak ok ale po 40minutach to uz neni moc ono...
2 cvicenie ono mozes cvicit aj nepravidelne po praci ako a co sa ti chce a tiez mozno nieco zhodis a mozno ti narastu nejake svaly ale neni to moc efektivne
odpovedam
tak potom normalne pracujuci clovek nema sanci cvicit..
Je lepsie, ak nebudes robit kardio a cvicenie v jeden den. kardiom si spomalujes hypertrofiu svalov. Ked uz to musis mat v jeden den, tak rano kardio a najskor o 10 hodin cvicenie.
ďakujem :) a keď to bude niečo takéto ? .....www.youtube.com ...takže najskôr nejaké rozvičenie, posilovacie cviky a potom takéto cardio ?