Čierna postava

Príspevok v téme: Čierna postava
Aďkka

Dnes ráno , keď moja mama vyhrňala záclony na okne, všimla si , že vedla NAŠHO auta stojí neznáma vysoká postava celá v čiernom a čiernej kapuci , nebolo vidno do tváre. Moja mama sa za mnou otočila a keď sa pozrela za sekundu späť už tam nikto nebol.. Bojíme sa že sa blíži nejaké neštastie .. Povedala som celej rodine nech si dávaju na seba pozor. Čo si o tom myslíte ? Mohlo to byť len videnie alebo nás čaká niečo zlé ? Alebo to je nejaké varovanie ? Alebo nejaká duša ? Som dosť vystrašená.

PS1

Nic si z toho nerobte, to bol len jeden z demonov, ktory sa do vas coskoro pusti a az potom uvidite, co je to zabavka... Oni sa na ludoch zabavaju od rana do vecera, su velmi sibnuti...
Keby to bola smrt, tak je to zena.

luciano

Tie čierne postavy sú mimozemšťania. Sú neškodní. Sú to obyčajní turisti, ktorí navštevujú našu Zem zo zvedavosti.

LeSante

Adka, mne sa stalo nieco "podobne".. s kamaratkou sme videli ciernu postavu, ktora sa zjavila asi tak 5 metrov pred nami. Prv sme na nu cumeli a tak sa ma kamaratka spytala, ze ci vidim to iste. V tom nastala panika a utiekli sme. V nasom okoli sa avsak nestalo nic zvlastne, presli tak 3 roky. Kazdopadne si davajte v rodine pozor

kablica

jasne, prisiel k vasmu autu satanov posol, ze prisiel vas cas a na tuto prilezitost si navliekol ciernu mikinu s kapucnou