Dnes ráno , keď moja mama vyhrňala záclony na okne, všimla si , že vedla NAŠHO auta stojí neznáma vysoká postava celá v čiernom a čiernej kapuci , nebolo vidno do tváre. Moja mama sa za mnou otočila a keď sa pozrela za sekundu späť už tam nikto nebol.. Bojíme sa že sa blíži nejaké neštastie .. Povedala som celej rodine nech si dávaju na seba pozor. Čo si o tom myslíte ? Mohlo to byť len videnie alebo nás čaká niečo zlé ? Alebo to je nejaké varovanie ? Alebo nejaká duša ? Som dosť vystrašená.
Čierna postava
Zlodej, žiadny mimozemšťan :) Otukava si terén. Alebo mladistvý typek tých je večer vonku kopa.
Podla mna vám len niekto chcel šlohnut chromové krytky na ventilkoch.
To bol čierny Peter...
Nic si z toho nerobte, to bol len jeden z demonov, ktory sa do vas coskoro pusti a az potom uvidite, co je to zabavka... Oni sa na ludoch zabavaju od rana do vecera, su velmi sibnuti...
Keby to bola smrt, tak je to zena.
Chceli vám vykradnúť auto :)
Na internete som čítal pred nedávnom že čierne postavy sú mimozemšťania ako napísal luciano :)
Tie čierne postavy sú mimozemšťania. Sú neškodní. Sú to obyčajní turisti, ktorí navštevujú našu Zem zo zvedavosti.
Adka, mne sa stalo nieco "podobne".. s kamaratkou sme videli ciernu postavu, ktora sa zjavila asi tak 5 metrov pred nami. Prv sme na nu cumeli a tak sa ma kamaratka spytala, ze ci vidim to iste. V tom nastala panika a utiekli sme. V nasom okoli sa avsak nestalo nic zvlastne, presli tak 3 roky. Kazdopadne si davajte v rodine pozor
jasne, prisiel k vasmu autu satanov posol, ze prisiel vas cas a na tuto prilezitost si navliekol ciernu mikinu s kapucnou