Menštruácia mešká doktor v nedohľadne

Príspevok v téme: Menštruácia mešká doktor v nedohľadne
Zmetená

Dobrý deň, chcem sa opýtať či by ste mi tu vedeli niekto poradiť čo mám robiť keď mi menštruácia mešká. Vždy som mala pravidelnú a nemala som žiadne problémy s ňou. Teraz som v zahraničí asi 2 mesiace bez styku. teraz mi mešká 2 týždne čo sa mi zdá dosť na to že mi nikdy nemeškala. K doktorovi môžem ísť až na slovensku a tam sa chystám až o mesiac. čo mám robiť? poradte. Brucho ma bolieva každý deň ale tak zvláštne, nedá sa to ani opísať.

TinaM

Naozaj to moze byt zmenou prostredia. Moze to byt aj tehotenstvo. Alebo cysta. Vela moznosti. Mozno sa uz dnes /zajtra dostavi a bude po probleme :)

Zmetená

No to že ja som v takej malej dedinke odkiaľ do obchodu mám cca 15 km. a požiadať nemám koho aby mi kúpil. v zahraničí nie som prvý krát už tu chodím dlhšie tak neviem... :(

sewie

skus test-ak bude negativny...tak potom to kludne moze byt aj zmenou prostredia, stresom, nachladnutie, viroza...mne casto v zahranici meskala kvoli stresu asi dva tyzdne a potom sa zjavila...cervene vino a cokolada obcas pomozu(ja som stavila aspon na to vino)