Potrebujem poznať názor niekoho nezainteresovaného.
Zo školy máme ísť vo štvrtok do Viedne. Od začiatku sa s tým spájajú nejaké problémy. Najprv sme sa kvôli tomu s kamarátkou pohádali. Potom mala ísť (tajne) aj ďalšia trieda, ale úplne sa to pokazilo a učiteľke ide o miesto. Stále mám blbí pocit a ako som sa dnes dozvedela najlepšia kamarátka tiež. U nej keď sme sa o tom bavili spadol obraz a zhodil aj všetky ostatné (nebol prievan). Bojím sa že sa stane niečo zlé, ale nemám čo robiť nikto by nám neveril. Čo myslíte? Je zbytočné sa báť? Prosím napíšte Váš názor. Moc ďakujem.
Zlé znamenie? Mám strach
stým obrazom je to zaujímavé ... ja som mal minulí mesiac položený svätý obraz na stole .. a v noci ked som spal z nicoho nič spadol dodnes si to neviem vysvetliť :D ... keby bol na stene ale bol položený na stole a prievan to nebol
Ahoj :) čo sa týka toho ,,ísť či neísť do Viedne", tak je to tvoje rozhodnutie a takisto aj tvojich kamarátok. Ak si myslíš, že by si nemala ísť, tak nemusíš, koniec koncov, Viedeň nie je až tak ďaleko, nech už bývaš v akomkoľvek meste (len tak pre informáciu ja som zo Spišskej Novej Vsi). A čo sa týka tých obrazov: z malej časti to súvisí aj s tým, či si veriaca. Ja som kresťan, a podľa mňa sa takéto veci môžu niekedy stať, ak to je znamenie od Boha. Mám ešte jednu príhodu zo školy (chodil som na cirkevnú ZŠ): na fyzike nám učiteľ niečo vysvetľoval a potom tiež niečo spadlo, asi niečo z nástenky alebo niečo iné, skrátka podobný prípad ako tvoj s obrazmi. A učiteľ povedal, že tá vec čo spadla, neviem čo to bolo, je svedkom toho, že to je pravda (asi vysvetľoval nejaký fyzikálny zákon). Takže: môže to byť znamenie a nemusí, v každom prípade sa pre tie obrazy ty ani tvoje kamarátky nemusíte znepokojovať :). POTOM NAPÍŠ, AKO SI SA ROZHODLA, A AKO TEN VÝLET DOPADOL, ČI SI IŠLA ALEBO NIE, ZAUJÍMA MA TO. :)