Ľudia ako mŕtvoly

Príspevok v téme: Ľudia ako mŕtvoly
optimista

V poslednej dobe si všímam, ako sú ľudia znechutení, nič ich nebaví, stačí sa pozrieť na výrazy v tvári ľudom na ulici, skoro všetci sa tvária ako mŕtvoly. Nestačia ani sviatky, Vianoce, je to jedno, nik sa neteší, väčšinou akurát tak malé deti, ktoré majú jediné aspoň z niečoho radosť. Deti sa ožierajú, výnimkou neni ani sex v 14-15, správanie tiež biedne. Ťažké si je nájsť aj priateľov, lebo nik neni optimista, všetci sú skoro rovnakí, nik nechce napredovať, každému stačí priemerní život. Príde mi, že všetkým načisto šibe. Čím je podľa vás všetko toto spôsobené?

zewa

Volá sa to kríza spoločnosti. A zmena musí prísť od jednotlivcov. Nie sa len pohorsovat nad inými, ale ísť príkladom.

poPotvorka

Ja sa vam ani necudujem ,ze ste znechuteny ,vsak sme tu uz kolko bez slnka ,katastrofa (aspon pre mna) ...kebyze mam aspon pravo ulozit sa na zimny spanok ako medved ,ale takto sa len šuchcem po izbach hore dole .. nooo fňuk :(

uzneviem

Nie, dru asi ako my, ale aspon si za to nieco mozu dovolit a nemusia rozmyslat, ci si dnes dat veceru alebo len spagety..

uzneviem

Ze kapitalisticke vykorystovanie. Skor nasa blbost. Preco v nemecku alebo usa to ide? Vidiet ze nerobis, lebo jediny kto tu vykoristuje je stat. Vyse 50% ti zoberu z vyplaty a este platis aj dph a potom este nieco niekde zabudnes a zvysoka sa na teba vy*eru a este ti daju zaplatit pokutu. A na dochodok sa mozes akurat tak tesit.. Ale chceli ste mat istoty, tak mate. Smeju sa len ti, ktori si tie dane "delia".
Ja osobne sa mracim lebo neviem spat a rano mam opuchnuty ksicht..

malajcan

a ja som orpavy opak :D stale sa len rehocem :D a nechapem kde sa bere v ludoch tolko vanozsti :D a nepotrebujem ani chlast ani nic k tomu :D ani travu, nic.. ved neni vsetko krasne? mam rad, ze som sa zasekol vo vyvoji niekde v 10. roku zivota.
a co je lepsie, s radosto usa bojuje cez zivot lahsie - a uspesnejsie..

predstavte si, emate 10 rokov a neobmedeny rozpocet a vsetky sny mou byt skutocnost... to teraz zijem :D

pockajte, musim poumyvat riady, mama huci na cely panelak.

bublinka0000

bohužial aj ja si to všimam a je to hrozne a čo je horšie že niekedy som taka ista :( jeden sa začne stžovat a 10 sa knim pridaju.Malokedy stretnem ludi ktory by mali z niečoho radost,s niečim sa pochvalili a určite vždy je čim.A presne ako bolo povedane treba si važit všetko všetko čo mame a čo nam dnes pride bežne a normalne tu zajtra nemusi byt :)

soffa

ludia sa zenu za vselicim,chcu mat vsetko mozne,raz setria na to ,potom zase na hento a takto to ide dookola.niekedy som robila v obchode a pred sviatkami od Vianoc cez Velku noc,ludia kupovali hocico,ved raz do roka tak preco nie.zasoby potravin ktore nemali realne ako minut skoncili po sviatkoch v kosi.zoberte si take obchodne retazce,kolko prebytocneho tovaru sa na nas hrnie a po skonceni zarucnej doby ide vsetko do kafilerky!takto to je ludia chcu vselico,dru majaku,lebo maju nizke platy,a zase dru.detom kupujeme drahe darceky,od nb po tablety,aby sme od nich mali pokoj,namiesto toho aby s nimi isli lyzovat,kazdy si pise na soc. sietach,ale nebavi sa s rodinou.doba je zla,ludia su skor pesimisti ale zvacsa si to robime sammi.ved sused ma 2 nove auto,tak ja budem mat 3!!o tom to vsetko je nazyva sa to mamon!!!!!!!!!!!!!

LeSante

Ja ked sa cely den usmievam, skoro vsetci okolo sa usmievaju tiez. Ked mam zly den, ludia naokolo vyzeraju, ze su na tom podobne.. a teraz skuste uhadnut, kde je ten pes zakopany:D