Stretnutia s PPP v BA

Príspevok v téme: Stretnutia s PPP v BA
eliška123

Dobrý deň

Neviete mi niekto poradiť o nejakých stretnutiach v BA s PPP ? poprípadne by som sa strašne rada porozrpávala s dievčaťom čo sa dostala z bulimie.
Trvá to už 4 roky a úplne ma posadla, ovládla ma, zničila, vzala mi všetko a teraz sa mi len vysmieva do ksichtu, lebo som slabá na boj s ňou. No bojujem, ale už neviem ako. Jedlo sa stala závislosťou a na tú závislosť som slabá. Už to nie je o postave, je to o závislosti. Nechcem ísť na liečenie, pretože odmietam antidepresíva. Prosím, niekto, niečo... budem vďačná

eliška123

najradšej by som im dohovorila... ja si stále uvedomujem, že nechcem aby sa moji rodičia pri mne cítili sami, ale ono to je také ťažké sa k ním niekedy priblížiť... och, by som vás objala. ja som zástancom pravdy a rozhovorov,úprimných. možno by im nebolo od veci s nadhľadom dohovoriť, že aha tu som, aha tvoja mamka sa cíti sama, aha potrebujem ťa. nie je hanba povedať, že potrebujete pomôcť.... ináč, veríte v Boha ?... potrebujete si nájsť dušičku. ktorej sa môžte vyrozprávať a tak, mne osobne to veľmi pomáha.

alergia

Vychovala som sama dve deti, dcéra sa vydala a odsťahovala, syn študuje ešte VŠ, ale má priateľku a mňa úúúplne ignorujú. Nepotrebujú ma, nemajú na mňa čas. Neopýtajú sa, či náhodou niečo nepotrebujem, či mi nie je smutno. A mne veruže je až veľmi smutno. Každý deň. Možno si myslíte, že prečo ja sa im ... len cítim, že som nevítaná, dávajú mi najavo, že mám odlišné názory. Priznám, že sa vždy nestotožňujem s nimi, ale nedávam im to nejak ostro najavo. Poraďte prosím, ako mám bojovať s tou krutou samotou. Mám aj veľa koníčkov, ale to iba zabíjam čas, chýba mi veľmi veľmi láááska, cit, pohľadanie, milé slovo. SOS !!!!!