ahojte. je divné, že sem píšem, už len z dôvodu, že mám len 12. bola som normálne zamilované decko. s tým chalanom soma aj chvíľu chodila. bol to týždeň. bol to KRÁSNY týždeň. no potom sa na mňa vykašľal kôli inej babe 15.12. to bude mesiac. preplakala som viac, ako je možné. stratila som osobu, ktorú som miovala. stratila som najlepšieho priateľa, potom všetkých kamarátov, a potom aj všetok zmysel života. a teraz som psychopatická introvertka, so sklonmi k samovražde. jediné čo mám, sú jazvy na rukách, plyšáky a sny. potrebujem aspoňpsychológa, ale neviem, ko to mám našim povedať. prosím poraďte mi dakto. naozak neviem, ako sa z tej nekonečnej bolesti dostať...
Netuším, ako ďalej zvládať život...
Asi nie ste moc v kontakte s 12 rocnymi detmi. Ubezpecujem vas, ze taky prispevok kludne mohla napisat 12 rocna.
Neviem čo vidíte vyspelejšie na tomto príspevku.
Kittie co keby si sa zverila svojej mame, ci sestre, niekomu starsiemu, kto ta ma rad? S rezanim okamzite prestan, nauc sa riesit veci inak.
Áno, sú dve moznosti, buď je staršia a robí si srandu, alebo je jednoducho vyspelejsia na svoj vek.
nechcem byt zla, ale toto nie je prispevok 12-rocneho dievcata.
Máš len dvanásť, načo sú ti peripetie s chalanmi ? Chalani v tvojom veku sú deti, ti starší zas chcú aj sex, potrebujes take starosti ? Nepotrebujes frajera, ale priateľov, zážitky a zábavu. A nemysli si že si prišla o niečo zvlášť cenné. Ak ťa tvoj priateľ opustil kvôli inej, nebol tvoj kamarát a o nič si teda neprišla. Zabudnes raz dva. Podraz boli ale preboli, neutapaj sa v tom lebo to nemá zmysel, nevráti ti ho to. Ty si nič zle nespravila, taký je život.
Hlavne sa neľutuj dvihni zadok a ukáž chalaniskovi o koho prišiel.
Sebaľútosť ešte nikomu nepomohla . Nestoji ti žiaden chalan ,aby si sa trápila , viem o čom hovorím si mladá teš sa z toho , choď von , bav sa , natri mu to ! Nedávaj mu najavo ,že sa preňho trápiš . Nikto nemá rád ufňukaných ľudí . Hlavu hore , ešte ťa čaká veľa krásnych dni , ty im musíš dovoliť prísť . Toto si proste musí zažiť asi každý . Život ide ďalej .Nájdi si koníčky , ktoré ťa budu baviť , spoznáš veľa nových ľudí a ktovie možno aj očaríš chalana ,ktorý bude stáť za to .