Ake mate skusenosti s tymto liekom na panicku, alebo uzkostno - depresivnku poruchu?
Paretin, Seroxat
Netreba zabudat na to, ze kazdemu zabera resp. nezabera liek trochu inak. Niekomu moze sadnut Paretin, inemu nie a v tom pripade sa musia skusat dalsie moznosti. Ja Paretin beriem uz nejaky ten cas a zbavil ma toho najhorsieho, ale chce to cas na uplne vyliecenie. Ja som mal uzkostnu poruchu pomerne hlboko zakorenenu, kedze rodicia ani za svet nevedeli pochopit, ze sa nieco deje :) K psychiatrovi som musel dokonca sam od seba, kedze som to uz nezvladal a mozem povedat, ze Paretin po urcitej dobe zabral, ale este to nie je uplne dotiahnute do konca.
ak nemas v sebe vlohy pre BAP, tak ju paretin vyvolat nedokaze, casom by sa tato vloha pravdepodobne prejavila tak ci onak, pretoze depresie uz zacali
Ahojky,ja beriem paretin uz skoro 2 roky,no moja skusenost je taka,ze na jednu stranu ma vyliecil a na druhu mi tusim pridal dalsiu diagnozu.Dostal ma asi po 3 tyzdnoch z dost tazkej depresie,no ako nahle doktorka zacala zvysovat davky,az na tri tablety denne,prehupol ma do manie.Moja prvotna diagnoza bola anxiozna depresia a teraz mam az vyse roko bipolarnu afektyvnu poruchu,zmiesanu fazu.....ale fakt neviem ci som bipolarku mala alebo som ju len dostala,no kazdopadne paretin vie dobre vyliecit z depresie,len treba brat vhodnu davku...
neberiem ho ja ale manzel.hej zaciatky ano,otapenost kym si clovek zvykne,ale hlavne je to ze pomohli.hlavne ten seroxat,lebo po paretinu mal hnacky.
A pomohol ti? Nebola si zblbnuta z neho? alebo lepsie povedane otapena.
seroxat je drahsi,ale lepsi.paretin je generikum,to znamena aj lacnejsi,ale tam mas viacero vedlajsich ucinkov,hlavne hnacky ..a pri uzkostnej poruche je to velmi dobry liek.