Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa zmenil

Príspevok v téme: Priatel sa zmenil
lubaaaaa

ahojte ,popisem strucne: ja mam 20 a on ma 30. nas vztah je krasny iked sa nevidime denne, milujem ho aj on mna, planujeme spolu buducnost, chcem byt len s nim...vsetko bolo super, vztah, komunikacia..aj doteraz..lenze prestal so mnou spavat a ja som z toho velmi smutna..... viem ze zivot nie je len o sexe ani o jedle ani o praci ani o detoch ale....uz zacinam byt podozrievava. .. lenze na 99,9% som si ista ze v tom ina nie je, lebo kazdy kto ho pozna z mojich znamych mi povie ze miluje len mna. ako dovody udava ze je vycerpany z roboty..aky mate nazor?? mna uz napadlo aj to, ze ako nam to raz nevyslo odvtedy sa boji ze zase to nepojde ale neviem.... tak velmi po nom tuzim nemyslim si ze som nymfomanka alebo co...uz rozmyslam ako utlim ja svoje chute na neho aby som tak pri nom netrpela

lubaaaaa

tulo33 ano asi mas pravdu,...ale co mu moze byt?? ked doktor mu nic nenasiel... chapes ma troska, ze aj podozrievam ..nie chtiac, len mam zle skusenosti s muzmi.. ale dobre to nechajme, ak ma klame,to casom vyjde na povrch...no tak co to moze byt? moze to byt aj psychicke?

tulo33

Misko, ten chalan je chory, tu nejde viac o sex, ide o neho a ona aj ked ma 20r. vie co sa asi deje. Nech pri nom stoji a zabudne na suloz.

tulo33

Lubka super, potesila si, vyvratila si prvotne predpoklady problemu, pises ze je casto chory, chodi po lekaroch, lebo sa neciti byt zdravy. Zaloz temu nie ze preco to s tebou nerobi, ale aky by mohol mat zdravotny problem, haha, okrem plnych guli. On vie ze z jeho telom nie je nieco v poriadku, ty ho milujes tak nestresuj, ze to nechce robit. Tvoje starosti by nemali byt preco ti to nerobi, ale co s nim asi je!

lubaaaaa

tulo33 :) po kadeni idem do sprchy, nie som taka, ze by mi to bolo jedno, v mojej kabelke su vzdy vlhcene obrusky, takze aj keby doslo na nejaku rychlovku stihnem sa pripravit aby nikde nicc nezavanalo, ked to mam tak hlupo povedat :D myslim, ze smrad nie je ten problem...ja sama som na smrady citliva, proste by som to nedopustila...nieco ine?? :/

lubaaaaa

no ja pisem co si myslim, viem, ze ludia niektori smrdia a nevedia o tom, ale nemyslim si, ze taky problem mam, proste necitim sa za ziadnou rybinou ani zapalom, neviem.... robi mi to aj ustami, tak hadam by mi to ustami nerobil, ak by ho odpudzoval moj pach..obcas ..vlastne v tomto obdobi co spolu nespime sa stazuje na bolesti v oblasti semennikov, bol aj u lekara a ten mu nic nezistil, pripisovala som to tomu, ze ma plne semenniky a ze to chce von, ale tvrdi ze to nie je to...casto je chory,ale malo by to s tym suvis? najviac to pripisuje stresu a vlastne pocula som uz viacej odlisnych dovodov preco so mnou nemoze spat...

tulo33

mila lubaaa, iny dovod ako ze tam dole to nevanie moc dobre tam urcite nie je, strc si tam prst, ak citis nejaky zapach tak to moze byt ono, ak vobec nic, tak sa zamysli ci sa po velkej potrebe umyjes. A ak povies nie a aj to nie, tak je to stale mozno ano. Lebo fajka mu je lepsia ako sex, preco? Nema chut to tam strkat, si roztahana, ze nic neciti? som chlap, nehladaj dovody niekde v jeho psychike, ten dovod si ty a otazkou je len co nie je u teba v poriadku.

tulo33

lebo vase rady: phoe chce povedat ze 30 rocnemu uz tak nestoji, ja ti poviem tolko ze kto bol nadrzany v 20 bude nadrzany aj v 50ke. Ak si v 20 onanoval 3x denne budes to v 50ke robit iba raz denne, to je cele. Vela sa nezmeni. Jedinne stres odobera sexualitu u chlapa. Dievcina hovori ze sa robia oralne, prstovanim ci ako len chces a ze mu stoji, len to nechce dat do nej, citaj co pise.
Tess hlada chybu u neho dole, ved je nadrzany a stoji mu. Aku chybu potom asi ma? Piste k veci a nie bludy.