Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ma tak nenávidí?

Príspevok v téme: Prečo ma tak nenávidí?
sommimo

Dobrý deň. Mám 17. Už dlhší čas ma jeden spolužiak šikanuje. Každý deň ma zhadzuje pred ostatnými, vymýšľa si stále na mne chyby, osočuje ma, ohovára ma, dokonca keď prechádza okolo mňa, neštíti sa do mňa aj udrieť-( ale to robí aj iným babám). Stále proti mne brojí a doslova sa v tom vyžíva. Pomaly sa k nemu niektorí začínajú pridávať. Celá trieda sa na tom náramne zabáva. Dokonca aj moje spolužiačky, špeciálne jedna, kt. je pri mne už od detstva, tvári sa ako najlepšia kamoška a pritom sa na tom baví viac ako oni všetci dokopy a neotáľa to dať aj najavo- smeje sa až plače. Bavíme sa v podstate len preto, že sme z rovnakého mesta a bývame veľmi blízko pri sebe, cestujeme spolu každý deň a ešte rok to s ňou musím „dokopať“. Bolo by to oveľa ľahšie keby som nemala ešte kopec problémov doma, kt. tu teraz nebudem rozoberať. Dnes mi povedal, že ma nenávidí a nemá rád. A nie, nie je to kvôli tomu, že by som sa mu páčila, to naozaj nie, také veci ja viem rozoznať. Najviac ma udivuje, že to čo som si zažila doma, bolo horšie, no toto ma dokáže viac zničiť? Asi je to preto, že je to pred viacerými ľuďmi. Zažili ste už niekedy, že Vás niekto nenávidel bez príčiny? Naozaj som mu nikdy nič zlé nespravila. Jediné, čo ho asi štve, že ho ignorujem. Všetci si myslia, že je mi to jedno aj ked vidia, že v tom momente je mi to blbé a trápne. Všetci ma poznajú ako tú vždy usmiatu osobu, všetko sa snažím obrátiť na smiech, dokonca aj za to ma nemajú niektorí radi. Je to len maska, no oni to nevedia- a nechcem, aby to vedeli. Takto je to dobre. Len dokedy budú pokračovať s tým, čo robia? Dokedy vydržím? Najprv som ho ignorovala, potom mu odvrávala, no vidím, že to ho ešte viac podnietilo, tak ho už znovu len ignorujem. Učiteľka nemá rada žalobaby a v podstate ani ja. A nemám dôvod ani to riešiť cez ňu, to by bolo ešte viac ponižujúce a keby ste ju poznali osobne, tak už duplom nie. Neverím učiteľom. Chcem len, aby si všetci mysleli, že som na tom ok, že ma nezničia a aj naďalej ma uvidia len usmievať sa. Utrpenie som dokázala vydržať roky. Každý máme nejaké. Takže sa teraz nemienim zložiť. Bojujem proti samej sebe. Neviete mi povedať, prečo ma tak nenávidí? Prečo niekto nenávidí bezdôvodne? Vopred ďakujem za odpovede

Prezyvka55

a za tym ako mu po povies mu este jednu vlep vzduchom chladenu pre lepsi efekt. lebo ked to len povies moze sa zacat smiat a vykontrovat ta ale combo s fackou urcite cakat nebude.

soffa

vzbur sa,nenechaj si skakat po hlave!ak ti nabuduce nieco povie vstan a povedz mu"bud taky laskavy a svoj hendikep mennejcennosti si ries u svojho psychiatra a nie u mna!" uvidis ako mu bude trapne.ak ta bude chciet byt aspon budes mat svetkov a zacne sa to riesit.

Prezyvka55

sommimo co by si nemohla, mozes, mna ked niekto sral bud som dohovoril a ked nepomohlo tak som mu jednu strelil a hned sa skludnil.

sommimo

Olivia, ako som vravela, nemôžem. A ja sa s ním nemienim baviť, nezaslúži si to.

Prezyvka: Kedze je moslim a má nad sebou prachatých rodičov, tak tak veľmi vypáliť mu až nemožem.

M5: A to je dôvod na to, aby mi robil to, čo robí? Vieš koľko ľudí je nesympatických mne? A nerobím im za to nič zlé, ani im to nehovorím. Ja sa kvôli nemu meniť nikdy nebudem a neviem to vystáť, že mi nejaký maminkin maznáčik, kt. jediné čo v živote zažil zlé, je možno 5 v klasáku, takto robí zle a za nič. Jediné, čo som asi spravila zlé, je to, že som sama sebou

Prezyvka55

Najlepsie bude ak mu jednu natiahnes cez papulu pred celou triedou, taku ze mu az sopel z nosa vyleti na stenu. Tam kde zlyhava diplomacia si treba spravit trosku respektu inac.

olivia23

Sommimo...tu kamosku by som zahodila. Nestoji ti zato. A toho chalana sa skus spytat.ze s cim potrebuje pomoct?alebo ze co ho trapi. A podobne otazky...

sommimo

Bohužiaľ, musím sa s ňou baviť. Je obľúbenkyňa triednej, majú ju za matematického génia. Každému sa vie vtierkať a podsúvať, vie ako na ľudí.Vždy sa tvárila, že ako ma má rada, ako mi chce pomôcť, ale vnútri ma vôbec nemá rada a veľmi sa teší ked mi niekto môže nejak ublížiť alebo ma strápniť. Vždy musela byť ona tá lepšia vo všetkom, cítim vždy jej hnev ked dostanem z niečoho napr. dobrú známku a ona horšiu a ked je to naopak, tak cítim zas škodoradosť a vyžívanie sa v tom.Poznám ju už od škôlky, poznám ju viac ako hocikto iný, strávila som s ňou už veľmi veľa času. Nikdy som je však nedala najavo, že o tom viem. Tvárim sa ako blbá. Len aby som to mohla dokopať ešte ten posledný rok. Ak by som sa s ňou nebavila, obrátila by proti mne nielen ďalšie spolužiačky, ale aj učiteľky.

phoe

A s tou kamoskou by som sa už nebavila, resp najprv by som s ňou hodila úprimnú reč, čo si o nej myslím. Máš nízku sebadôveru, to je kvôli blbej situácii v rodine. Preto nereagujes dosť sebavedome.

phoe

Na každej škole sú takíto idioti...a vyberu si svoju obeť. Zranitelnu. Musis prist na to, prečo práve do teba tak rád rýpe. Asi že sa nevieš brániť. Je to ťažké, ale prezijes to, buď ho nadalej ignoruj a nejak to preži, alebo si musíš nájsť sposob ako na neho. Nemenila by som, držím ti palce :)