Poškodený bedrový kĺb a kmeňové bunky

Príspevok v téme: Poškodený bedrový kĺb a kmeňové bunky
jajveru

Ahojte, mám poškodený bedrový kĺb od úrazu, z čoho sa mi po čase vyvinula aj artróza.... Nemôžem poriadne chodiť, kĺb ma bolí aj v noci... Liečba priniesla iba čiastočné a krátkodobé zlepšenie...
Uvažujem, že podstúpim v Brne liečbu kmeňovými bunkami, ktoré majú zregenerovať poškodenú chrupavku na bedrovom klbe. Veď som ešte dosť mladá na výmenu kĺbu...

Má niekto skúsenosti s aplikáciou kmeňových buniek? Aké sú výsledky tejto liečby?

jajveru

...áno, viem, že je to finančne náročné - som si overila, že to stojí 1500 € jeden kĺb (oba 2000)...

škoda, že tu nie je nikto, kto túto liečbu absolvoval a má praktické skúsenosti, či to ozaj funguje, alebo je to zase iba ťahák na peniaze...
ako temer všetko, na čom sa dobre zarába a to je predovšetkým ľudské zdravie ... :-(

neskutočný biznis a malý záujem o pacienta - to ma desí (((

llek

Liecba kmenovymi bunkami moze pomoct, ale ak uz je vyvinuta artroza tak to moze byt male zlepsenie, zazrak sa neda ocakavat. Treba oslovit pracovisko ktore to robi, ze ake maju vysledky, v akych fazach poskodenia to robia a co mozno ocakavt uz pri vzniknutej atroze. Artroza to uz je degenerativne poskodenie klbu v dosledku nejakej predoslej priciny, v tvojom pripade urazu. velmi dobry efekt by sa dal ocakavat kratko po tom uraze, co by viedlo k zahojeniu a predislo by sa artroze. Ale urcite ich skonzultuj, stoji to za to. Priprav sa ale na slusnu sumu.