Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pokrytec?

Príspevok v téme: Som pokrytec?
peafowl 86

zdravim, v posledných rokoch som si uvedomil (mám 28), ze moje priority vo vzťahu nie su ani nejaká veľká láska, ani sex, ani iné veci ale na prvom mieste je to aby bola partnerka atraktívna, krásna a robila mi tým prestige v spoločnosti, pred známimi a tak, až potom nasledujú tie ostatné veci, podotýkam ze vo vztahu nikdy nepodvádzam, mal som zatial 2 vztahy,.. je to normálne ??? je to tak aj u vás ? úprimne ??

0vecka

freduska55 vie co znamena Slovo pokrytec? lebo ja tam fakt pokrytca nevidim... pokrytec by bol kebyze ma reci ako tuto niektori diskutujuci ze proste na vzhlade nezalezi a napriek tomu by akceptoval len dobre vyzerajuce...

0vecka

michael067 nj tychmechanizmov tam moze byt aj viac napr ze inteligentni clovek sa vie lahsie udrzat vo forme popripade zakryt nedostattky atd... ja som kazdopadne narazal na to ze on napise ze si hlada atraktivnu a okamzite tu niekto zacne reagovat ze musi byt automaticky sprosta... pritom je to uplna blbost imho akurat tak zavidi

denissa84

Však nie ale myslím že každá normálne žena chce chlapa ktorý ju bude milovať a ktorý jej svoju lásku bude aj opätovať, nie len aby bol s ňou kvôli tomu že vyzerá dobre

michael067

Ovecka to asi preto lebo neatraktívny môže byť aj preto lebo jeho "milá" mamička počas tehotenstva pila a fajčila a to sa odzrkadlilo nie len na jeho vzhľade ale aj IQ. Alebo mala počas tehotenstva neustále stresy čo sa rovnako odzrkadlí.

0vecka

tuto pisu o korelacii medzi atraktivitou a inteligenciou. Takze v podstate ak si niekto hlada atraktivnu partnerku tak si tym padom hlada aj inteligentnu

www.psychologytoday.com

ewinna

myslim ze takuto babu nebudes mat problem najst.vsak takych modeliek ktorym stacia peniaze je kopu a budu ti robit iba spolocnost a to tebe bude vyhovovat.podla mna to ale normalne nie je

0vecka

problemm no a co ? niekto chce blondynku niekto prsatku niekto taku co vie dobre varit niekto taku co nema problemy s trojkou a niekto niekoho rovnakeho pohlavia.. kazdy ma ine gusto... stastni zivot maju ti ktori si ho zariadia podla seba a nie ti ktori moralizuju popripade si spravia zivot podla moralistov