Keď ma šéfka

Príspevok v téme: Keď ma šéfka
qwik

Mám pocit, že som nositeľom problémov. Akosi som vždy na periférii. Môžem povedať, že svoju profesiu dobre ovládam a baví ma vykonávať ju ( vždy je čo zdokonaľovať a určite robím aj ja veľa chýb). Napriek tomu, že mávam v práci dobré výsledky, sú ku mne nadriadení nie práve naklonení. môj manžel mi vravieva, že úspech u šéfa nedosiahnem svojimi výkonmi, ale lezením kamsi... Ja to ale asi neviem. Nerada sa zapájam do rôznych \\\"diskusných\\\" kruhov o tom alebo tamtom, a najmä nie o niekom mysliac si, že mne dajú pokoj. Opak je pravdou, čím menej prudím s nimi, tým viacej ony prudia na mňa...na čele so šéfkou. Znižuje ma, ako sa len dá. Povedzte mi nejakú zázračnú formulku, aby sa to zmenilo. Som nesmierne unavená z týchto aktivít.

phoe

Tak sa nechovaj ako korisť. Predpokladam, že si take problémy mala aj v škole ? Skús sa s niektorými z nich aspoň trochu spriatelit. Ked ich stretnes, prehod pár slov o počasí alebo sa opýtaj, ako sa má, pochval oblečenie...niečo take neutrálne, na začiatok. Alebo niečo o práci. Opýtaj sa ako budú tráviť sviatky, či už majú nakúpené darčeky. A buď sa chytia a pokecaju, alebo nie, a ak nie, nie je to tvoja vina, snazila si sa, nie každý má chuť sa baviť . Ohovaraniu sa vyhni.

qwik

Však sa snažím občas zapojiť, ale mám pocit, že obťažujem. Som asi magor. Kydanie na seba mi nepridá a možno toto cítia. Ľudia sú dravci. Vycítia korisť...

qwik

Phoe, poraď, čo obsahuje formulka ...prispôsobiť sa aspoň tak, aby mi dali pokoj...a ja mám vyriešené. Ďakujem

qwik

Phoe, poraď, čo obsahuje formulka ...prispôsobiť sa aspoň tak, aby mi dali pokoj...a ja mám vyriešené. Ďakujem

phoe

Oni si myslia že ich nemas rada alebo že sa povysujes ked sa s nimi nebavis :) skús sem tam s nimi trochu pokecat nech vidia že si človek a nič proti ním nemas

phoe

No blby kolektív, u nas je to našťastie viac menej jedno, ked chcem klud mám kľud, inak som na tom podobne :) ked to máte tak , skús sa aspoň prispôsobit do tej miery, aby ti dali pokoj. Šéf ťa nemusí mať extra rád, ale rešpekt by bol fajn.