Ahoj viete mi pokiaľ možno poradiť niečo po čom zaručene zaspím , ? chcela by som niečo asi prírodného charakteru pretože sa snažím zbaviť hypnogénu , prothazínu , zopiclonu , ktoré však už 1 týždeň nemám ale neberiem pravidelne už druhž deň nespím a pracujem každý deň od po do piatku síce nie je to náročné ale viem že už nebudem vládať v piatok
Nespavosť extrémna
Mal som podobné problémy nehovorím že zaspím hneť a ako bábätko ale stačí prejsť na inú filozofiu ja vie m znie to zvláštne ale je to tak stačí sa proste naladiť do pohody a nemyslieť (for example) "Do zadku čo bude zajtra s tými neopratými vecami" tieto myšlienky nemajú čo robiť v hlave keď ideš spať, zbitočne to zaťažuje mozog. Ten totišto musí byť pripravený že ide oddychovať a nie riešiť ešte aj susedkyne problémy chcem tým iba povedať že stačí sa dať do relaxového stavu... či už je to Meditácia, Čaje, Joint, Kúpeľ s vonnou soľou... pomáha všetko len treba byť kľudný a zrelaxovaný :D dobrú noc ;)
Pozri cez google.sk pod rng spanok a stres ako na to. Stres je zabijak, treba sa ho co najviac zbavit a povacsine sa to da urobit, ci uz doplnkami, mechanickymi prostriedkami a silou vole.
Ahoj, skús čaj z ľubovníka bodkovaného...možno ti pomôže. Držím palce!