Zufala, bezmocna, nervozna a nestatna kvoli sexu!

Príspevok v téme: Zufala, bezmocna, nervozna a nestatna kvoli sexu!
ceresnicka34

Sme s priatelom spolu asi tri roky a uplne ma prestal pritahovat, nemam vobec chut na sex s nim. Najskor som si myslela ze preto ze to nerobi dobre co naozaj nerobi snazila som sa ho korigovat a hovorit ako sa mi to paci no nepomohlo nepaci sa mi to s nim aj ked robi to co mu hovorim neni to dobre mam z toho iba nervy a som protivna potom. Dokonca po sexe vzdy placem ale tak aby nevidel, citim zufalstvo. Zo zaciatku to bolo o tom ze som dufala ze sa nejako zohrame no nestalo sa a teraz uz nemam chut to robit mam pocit ze ma to stoji vela sil. Nedokazal si za tri roky zapamatat ako sa mi to paci a stale je prekvapeny ze preco so mnou jeho dotyky nic nerobia ja uz na to nemam nervy. Chcela by som to dat nejako doporiadku lebo uz nevladzem takto dalej ale nechcem sa s nim rozist po inych strankach mi vyhovuje.

ceresnicka34

ja viem asi si to vsetko uvedomujem ale som zbabelec mam pocit ze sa s nim nedokazem rozist hoci nad tym, priznam sa, uvazujem uz velmi dlho, bolo pre mna jednoduchsie hladat nejaky sposob zivit v sebe nadej

Maoam

ty sa tri roky snazis a vidis, co z toho - velka nula

je mi to fakt luto, viem, ze ta to musi velmi trapit, ale ak to nefungovalo prve tri roky, tak necakaj dalej uz na ziadny zazrak

si mlada, je to prvy vztah...

si predstav, ze by si bola za neho vydata alebo co a potom co? dlhorocna frustracia? a coraz horsia?

nepodcenuj sexualitu (svoju a partnersku), tym nemyslim, ze to je vsetko, co je vo vztahu podstatne, ale je to fakt velmi dolezita sucast fungujuceho zväzku

verim ti, ze je to dobry clovek, ze ho mas rada atd., ale asi nebude tvojim partnerom do buducna

%

Ak sa budeš takto psychicky trýzniť môžeš z toho ochorieť . Nevyriešené psychické problémy spôsobuju zdravotne ťažkosti.

ceresnicka34

on je moj prvy a nemam to s cim velmi porovnavat ale neni to dobre, inak mi velmi vonia milujem jeho vonu no na sex uz asi nemam nervy

Maoam

to si nevynutis, chemia bud je alebo nie je a tieto veci sa deju samy od seba (samozrejme, ze sa na technike a Co. da popracovat), ale ak sa dvaja po tejto stranke k sebe hodia, ide to ako po masle, podvedome a velmi rychlo si partner vsimne, co ti robi dobre a naopak, proste na to netreba ziadne treningy, studie, analyzy...

sama pises, ze si 'zufala, bezmocna, nervozna a nestastna' z toho celeho vo vztahu, aj na tom vidis, aky velky podiel to vo vztahu ma..aby fungoval