Zufala, bezmocna, nervozna a nestatna kvoli sexu!

Príspevok v téme: Zufala, bezmocna, nervozna a nestatna kvoli sexu!
ceresnicka34

Sme s priatelom spolu asi tri roky a uplne ma prestal pritahovat, nemam vobec chut na sex s nim. Najskor som si myslela ze preto ze to nerobi dobre co naozaj nerobi snazila som sa ho korigovat a hovorit ako sa mi to paci no nepomohlo nepaci sa mi to s nim aj ked robi to co mu hovorim neni to dobre mam z toho iba nervy a som protivna potom. Dokonca po sexe vzdy placem ale tak aby nevidel, citim zufalstvo. Zo zaciatku to bolo o tom ze som dufala ze sa nejako zohrame no nestalo sa a teraz uz nemam chut to robit mam pocit ze ma to stoji vela sil. Nedokazal si za tri roky zapamatat ako sa mi to paci a stale je prekvapeny ze preco so mnou jeho dotyky nic nerobia ja uz na to nemam nervy. Chcela by som to dat nejako doporiadku lebo uz nevladzem takto dalej ale nechcem sa s nim rozist po inych strankach mi vyhovuje.

MultiLevel

ceresnicka a ty si pochopila nieco z toho co som napisala? :) Uvedomujes si, ake okovy si si sama urobila doslova okolo noh? :)

ceresnicka34

tak to ti teda blahozelam :)

pozri prosim ta teda nejaku aj pre neho tieto si urcite precitam dakujem

ja som nikdy nemala moc stastie na chlapov bud ma prestali bavit skor nez z toho nieco vzrastlo alebo ja ich s tymto jedinym prvym som vydrzala a aj on so mnou. V skutocnosti som nieco vynimocne citila iba pri jednom chlapovi ale takom nestastnom :) doteraz sa mi o nom sniva:D

MultiLevel

Knihu pre neho neviem takto z hlavy, ale skusim ti nieco na nete najst a napisem. A pre teba urcite Slabikar stastia od P.Hiraxa Baricaka, plus Miluj svoj zivot od L.L.Hayova
Musis sa oslobodit od tohto strachu, co v sebe mas...Cudujem sa, ze dokazes volne dychat a byt takto sputana, zviazana...Ach
V prvom rade sa daj dokopy ty. Musis najst vlastne stastie, v sebe, inak nebudes nikdy s nikym stastna. Toto co pises, to je strach, nie laska. Strach ta takto hrozne sputava, ze si nedokazes inak zivot predstavit ako s tymto clovekom. Ale to je hlupost predsa! Mas moznost stretnut neskutocne mnozstvo uzasnych ludi, taktiez dalsieho uzasneho partnera, avsak ty sa tak strasne blokujes, ze to nema ako k tebe prist. Zivis v sebe tieto negativne pocity, bojis sa nechat stare a vykrocit za novym, lebo sama nie si stastna a vyrovnana....Keby som ja ostala pri starom partnerovi, tak by som mozno veeelmi trpela v sexualnej oblasti, mozno by sme sex mali len ako "nastroj" na plodenie deti, ale za to by som mala uzasneho manzela a otca deti. Mala by som zabezpecenie, kedze mal vela prachov. Avsak odisla som od neho a dnes mam najlepsieho manzela, priatela a milenca v jednom. Bude to nielen vyborny otec a manzel, ale klape nam to velmi i v sexualnej oblasti, rozumieme si, pritahujeme sa, prezivame v posteli take veci, o ktorych ty v tejto chvili mozes len snivat (tym sa nechvalim samozrejme) :)
Je to vsetko len v tvojej hlave, tvoje myslienky...a to sa zmenit da. Neboj sa opustit stare, pretoze len tak k tebe moze prist nieco nove a uzasne...

ceresnicka34

Nevies mi odporucit nejaku knihu o tom pre neho?

Asi je vo mne ta trpitelska crta aj ked je to sialene.
Bojim sa s nim rozist bojim sa ze uz nenajdem nikoho kto by bol na mna taky dobry, ze si budem buchat hlavu cely zivot ze som ho nechala ujst. Mam navyse pocit ze ma uz nikto nepritahuje ani ten najkrajsi chlap so mnou nic nerobi. Bojim sa ze expozia citov bude iba na zaciatku a potom na tom budem este horsie ako teraz. Bojim sa ze ak mu ublizim a vykaslem sa na neho vrati sa mi to. Ze raz skoncim ako opustena klamana alebo tyrana ci bez strechy nad hlavou a budem v dobrom spominat na casy ked som bola s nim. Bojim sa toho lebo moja matka urobila presne taku istu chybu a ja ju nechcem zopakovat.

MultiLevel

ceresnicka, prave som si precitala tvoj dalsi komentar k tejto teme...Neviem preco sa stavias do pozicie trpitelky, asi to je niekde v tebe zakorenene. Nemam rada, ak sa niekto rozchadza pre kazdu blbost a nie je ochotny na vztahu pracovat. Ty vsak nieco trpis 3 roky a priatel to riesit nechce...V tom pripade, ako ho mozes stale lubit a chciet byt s nim? Bojis sa byt zrejme sama, bojis sa rozchodzat kvoli sexu, ale co teda chces? Skutocne, skutocne v tomto pripade necakaj, ze sa nieco zmeni, lebo podla toho, ako on reaguje, nie ste na rovnakej vlne a nikdy nebudete. Nech mu to vysvetlis z hoc akej strany, z hoc akeho uhla, bude nechapat co vlastne od neho chces.
Pozri....bud prekonas vsetky tie trpitelske frazy typu - nemozem ho opustit kvoli sexu, nemozem mu to urobit, ved ja ho vlastne mam rada a bla bla, alebo prosto s nim ostanes, ale na sex sa uz nestazuj, lebo ine to nebude. Nech to budes akokolvek usmernovat, ucit a neviem co, stale to bude take iste. Pochop, ze to by musel on zmenit svoje sexualne myslenie a vnimanie, aby sa cosi zmenilo. Aj to sa da, ale to musi byt najprv on ochotny na tom pracovat. Citat vela knih o tom, nepozerat len povrchne na svet, ale vnimat jeho hlbku, vediet prezivat city, to co sa okolo neho deje a podobne...Jeho sexualna inteligencia zjavne nie je na takej urovni, ako ta tvoja.
Ked s nim ostanes a on nic nezmeni (tak ako sa nezmenil cele 3 roky), tak budes dalej s nim, ale nestastna, nervozna, smutna, utrapena...nikdy nebudes vediet, co je to zazit nadherne milovanie s milovanym clovekom, nikdy nezazijes tu exploziu citov, ako niekto v plnohodnotnom vztahu....nikdy nezazijes pocas milovania orgazmus, dobrovolne sa pripravis o to vsetko, lebo budes cakat zazrak .. :)

MultiLevel

Inga aj zlodejMeciar to pekne opisali.
Tiez mam skusenost s chlapom, ktory bol neskutocne skvely muz. Taky, akeho by si priala snad kazda normalna zenska...Vzdy bol ochotny mi pomoct, stal pri mne nech sa dialo cokolvek, uzasne vedel poradit, zniesol by mi aj modre z neba keby som chcela, vsetky zeny mal v ucte a tak sa spraval aj ku mne...vedela som, ze keby som si s nim zalozila rodinu, tak mam najlepsieho manzela a otca deti zaroven, akeho si len mozem priat. Problem bol v tom, ze ma sexualne nepritahoval. Uz len jeho bozky vo mne vyvolavali doslova odpor, nevonal mi...Po uvedomeni si vsetkych tychto faktov som to velmi rychlo ukoncila. Ako pise Inga, necakaj na zazrak. Ak vam to neklape v sexualnej oblasti a aj napriek tomu ostavate spolu, len si ublizujete....

Inga22

Rozumiem Ti.

Nespokojnosť jedného partnera smeruje k nespokojnosti druhého.

Opakujem, že nevidím východisko podľa toho, čo som mala možnosť prečítať z Tvojich príspevkov.

Daj nám prosím vedieť, ako sa váš vzťah bude vyvíjať.

Držím palce.

ceresnicka34

Nie je lahke naucit ho nieco nove, ja vlastne tiez toho vela neviem chcela som len aby sme si rozumeli aby sa mi to aj ked sa neurobim aspon pacilo. No nevyslo mi to zatial akosi.

Ano asi je taky sexualne necitlivy to by vyhovovalo lebo on mi nevie dat zialbohu ani peknu pusu, neviem ci ste zazili ked vas rozculi uz aj top ako vas bozkava. Nemyslite si ze som mu neukazovala ako sa mi paci bozkavat sa nikdy nikdy nikdy ma tak nepobozkal on nema rad jazyckove!

Podvadzat ho nechcem slubila som mu to na zaciatku ze ho nikdy nepodvediem ze sa radsej rozideme.

Skusim sa s nim este takto nejako porozpravat ale vzdy ked sa zacnem vsettko obrati a ja som potom ta narocna stale nespokojna a on sa moze aj pokrajat.

A ano bojim sa ho stratit, neviem si predstavit zivot bez neho aj ked nie je dokonaly ale to nie sme nikto, no tato nevyriesitelna (zatial) vec ma nici a myslim ze jeho tiez len asi nevie kde je pes zakopany. Lahko sa povie vykasli sa na neho aj ja sama by som si to poradila len ja mam aj srdce ktore ho lubi :(

Inga22

Už to tu bolo viackrát spomínané. Ja byť Tebou nezotrvávala by som vo vzťahu, v ktorom nie si spokojná. Partner Ti musí vyhovovať po všetkých stránkach. Sexuálna stránka je vo vzťahu veľmi dôležitá. To nie je o tom, že začínate spolu intímne žiť a hľadáte to vyhovujúce pre oboch. Ako píšeš, snažila si sa dlho o zlepšenie, ale jednoducho tam nie je chémia a príťažlivosť.
Po čase budeš z takéhoto vzťahu otrávená a nešťastná, čo napokon už si, keďže si otvorila túto tému.
Osobne mám skúsenosť s chlapom, ktorý bol milý a snáď ideálny partner čo sa týka budúcnosti (rodina, starostlivosť, zabezpečenie), ale v sexe to nebolo to pravé orechové. A taktiež s chlapom, ktorý ma sexuálne priťahoval a naozaj sme si chemicky sedeli, voňali, chutili, ale ostatné chýbalo.
Ani v jednom, ani v druhom prípade som nebola vnútorne spokojná.
Čakať na zázrak nepomôže, pretože zázrak sa nestane.

Cítim, že Ťa to naozaj trápi, ale myslím si, že sa váš vzťah k lepšiemu neposunie.

zlodejMeciar

Pozor je rozdiel ked je niekto v sexe drevo alebo je v sexe chlady pretoze ho nevie precitit, city su prenho neznama a to sa naucit neda a to bude zrejme aj tento pripad.
Podla popisu ju chalan ma rad je dobrak len mu proste chyba zmesel pre sex, improvizovat to moze ale improvizacia bude vzy len improvizacia