afty

Príspevok v téme: afty
alize

8 rocny synovec ma v kutikoch ust afty, ktore sa dlhsie neliecia - uziva vitaminy na posilnenie imunity, antibakterialne masticky, presiel roznymi vysetreniami, skusali sme aj domace recepty. Lekarka odporucila vysetrenie na "helico bakteriu pyroli" /neviem ako sa to pise/, vraj to moze byt z toho. Mate niekto skusenost s aftami a s ich liecenim, alebo co moze byt pricinou?

RNG

Prirodne antimikrobialne pomahaju(GSE, Oreganovy olej, extrakt z olivovych listov,graviola,selen,zinok,aloe probiotika....

agina

Mne Tantum verde vobec nepomaha, skor mi na afty vzdy zabrala obycajna Alpa. No nie aby si niekto myslel, ze som nou kloktala alebo co...namocila som do nej tu vatovu tycinku a prilozila na aftu.Ani neviem ako mi to zmizlo.

trixie1

Ahoj alize, mne nepomahalo na afty nič, ale na nete som našla diskusiu, kde kočka radila Corsodil roztok 0,1%. To zabrie na 100%! Mne to zabralo a za 2 dni som nemala v ústach ani stopu po aftách. Treba kloktať 3x denne.

dada

Na afty a rôzne pluzgieriky v ústach je veľmi dobrý sprej Tantum Verde. Dostať v lekárni. Môj syn mal celé ústa vysypané herpesom a aftami dostal infekciu z kúpaliska a toto mu jedinečne pomohlo.Čao!!!

damaxy

skoro som zabudla,na všetko čo suvisi s pokožkou a na tvári zvlašt sa mi osvedčila lampa bioptron,poznat po jednom svietení,zlepšenie.Možno ju maju aj nejakí rehabilitační lekari,lebo je to dost draha záležitost.Mam to odskušané na sebe.Je to sučast našej lekarničky.

damaxy

mne na afty pomaha prípravok JOX,doporučujem pred použitím prečítat príbalový leták.Je to príprak s jodom.