Mna by zaujimalo preco \"vsetci\" opustaju, ci chystaju sa opustit alebo uz opustili Mimulusa (odtialto). Je tu niekto z tohto fora, kto ho dosial neopustil (a uvazuje o tom) a ak opustil, vie to zdovodnit alebo v tom bol len akysi pocit, ktory vo vas tento clovek vyvolal?
Vdaka, ak sa dotycni zapoja a trochu to objasnia.
Priatelstvo?
Varan: ta Shy tusim volakde pisala ze jej zistili nejaku vaznu chorobu tusim ze sklerozu multiplex. odvtedy som ju tu nevidela
priatelstvo ..... tesim sa ,ze neostal sam . On je vazne zlaty ,len malokto ho chape . Drzte sa a pozdravujem . ;)
LILII: To je jedno kto, moznoze prvy clovek, ktory ho nikdy neopusti.-)
MimanaP a eeeejha: Tak to sa teda riadne mylite.
Ja osobne netusim (mozem sa len domnievat), preco sa mu to deje a zda sa, ze ani on. No skoda, asi sa nic nedozviem.
Ak by tu bol niekto, kto to nechce objasnovat verejne a vedel k tomu napisat cosi viac, tak mi prosim napiste mail. To je asi tak vsetko.
Vdaka.
Mne chyba tak trošku Shy tiež tu už nechodí. Dúfam ze sa jej nič nestalo keďže mala nejaké psych. problémy.
nomimulus, zrejme toto pises ty sam.
si samodiagnostik, traged a si pohlteny samym sebou. nekonecna samolutost
Odkedy si dal zmazat ucet som ho nevidel.
On sem ešte chodí ?
*temu
Mna by zaujimalo ,kto zalozil tuto tenu ? ;)
Mimu ... je to fajn clovek ,len momentalne ma take obdobie sebatryzne .
V podstate viem co ho trapi a chapem ho ,len sa musi cez to preniest a pekne krasne SÁM , nakolko ja neviem do akej miery preziva svoje trapenia ,takze akakolvek moja snaha o pomoc moze ostat v jeho ociach zle pochopena .... takze sa trosku drzim stranou (on vie preco)