no myslim ze otazka jasna :) ide len o to ze kolko je napriklad chlapov na svete, kazdy uplne iny a aj napriek tomu su niektori cely zivot sami
trochu sa zacinam aj bat ci je mozne sa zamilovat druhykrat, nikto ma nejak nevie nadchnut a neni to TO co predtym
Nebojite sa, ze nenajdete toho praveho?
Kedysi boli lacné len ženy zo spodiny, teraz je lacná aj kvázi slušná mladá baba , lebo je to in a chalani to berú ako samozrejmost. Nemusia sa snažiť. Das - nedáš? Idem ďalej. Kto z nich potrebuje pokec s babou ked si lepšie pokeca s kamosom a o ubytko, stravu a poriadok sa postará mama alebo on sám? Alebo frajerka ktora tajne dúfa že si ju raz vezme. Tie vzťahy čo čítam tu na nete hrôza. Ešte ti starší sa vedia snažiť a chovať ale už sú starí
inak si myslim, ze uvahy o nejakej koristi a lovcovi a naslednom loveni si pritiahnute za vlasy. :)
ak bola prva laska taka intenzivnejsia tak silno pochybujem ze 25. vztah bude este tak intenzivny ale podla mna mu to na kvalite nic neberie...
inak ja by som povedal, ze zacina pribudat muzov, ktori uz ani ten sex nechcu :D
2 phoe nemyslim v rime stal sex tusim 2 slepacie vajcia... dnesna situacia je taka len kvoli ludskym pravam atd...
no a teraz ho zozenu bez problem aj muzi. :) ved zeny nikto nenuti aby ponukali lacno. ani muzov nikto nenutil. same, ci sami sa tak rozhodli.
A preto pocitat a predbiehat sa ze ci zena da dole muza je kravina. To je ako keby ide antilopa k levovi, korist k lovcovi priamo do tlamy. Logika u niektorych dost vynechava :(
Ženy zohnali sex kedykoľvek kdekoľvek vždy.
Ja mám pocit že ženy už nemajú záujem o vzťahy, ked sex zoženú kdekoľvek. Tak sa nesnažia a žena čo sa nesnaží nestojí za nič.
pripajam sa:)