Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nebojite sa, ze nenajdete toho praveho?

phoe

Vlastne, asi hľadám niekoho vyrovnaného, úprimného a čistého v myšlienkach a názoroch. Ľudského. Takú oporu. Taký človek predsa musí byť pekný, lebo krása ide zvnútra. Cez oči. V očiach to vidíš, všetko.

phoe

Chemia vôbec nie je o vyzore, je to oveľa komplikovanejšie. Príťažlivosť spočíva v detailoch. Môže mať x veci ktoré neznášam, ale nevadia mi, ak je tam to čosi, čo mi zabrnka na dušu.

postreh123

@yes,it's ME! : ty mas fakt prijemne nazory, skoda ze väcsina mladych muzov takto neorzmysla, kolko ams rokov? (pytam sa len tak rpe zaujimavost )

podobny

sejla a fero
no niektori uz na to maju tak trochu aj vek. a je to do istej miery ludska prirodzenost. hormony su hormony. :)

yes,it's ME!

Sejla.

co ine je ako partnersky zivot?

kariera?

tak ktoru obide kriza, ak politici dristali?

alebo samolubost? ta ktora velmi lahko sa premeni do obsesie, ktora moze odradit toho praveho?

alebo nejake peniaze, ktore ked ti uz kupia vsetko, tak su ti nanic?

alebo utek za hranice, aj napriek tomu ze nas vlastny tien nepozna ziadne hranice, alebo dvere ?

postreh123

yes,it's ME!
Dnes 23:09 trento nazor o povahe ma prijemne prekvapil mam pocit ze faith in humanity restored :D

ani nevies ako to dobre padne
na zeny totiz naozaj spolocnost vyvija strany tlak na vyzor, ako mladfa baba to zvladam anstastie vyzeram v pohode obzeraju sa muzi za mnou, ale ked budem starsia? uz nebudu tak pozerat a myslim si, ze povaha je zaklad tak ci tak lebo su zeny ktore su sice krasne ale ked su namyslene alebo hlupe maju to valstnou vinou tazke - hoci som v okoli vypozorovala ze maju niekedy statsie na lasku

mam pocit ze ti pravi fakt existuju len ludia su mozno envsimavi mozno sa stale niekam ponahlame a preto ich nestretneme hmm? co myslis, moze to byt aj tym?

Sejla.

Pfff nech si on najde mna! A zase su aj ine veci nez partnersky zivot, co ste v poslednej dobe vsetci taki zufali, si trosku prevetrajte hlavu

postreh123

@yes,it's ME :
dakujem za zaujimavy nazor

uznavam, ze ani yv to nemate jednoduche

ale nehnevaj sa to na ake zeny si narazil ked si myslis ze chlap ma mat na 1. meiste rpachy? a ze mam mat 150kg- hora svalov? :D:D ja tiez nechcem nejakeho duteho svalovca ktory by ma zivil prachmi a vyciciavat ho financne nemienim predsa

tu die o to, ze ak sa zena stara o vzdelanie, pracu vzhlad a snazi sa v posteli, ocakava to iste...

ale mas rpavdu mate to tazke dne sje kopa vychcanych zien, zeby som ti nekrivdila je pravda aj to ze vieme byt anorcne, ale to viete aj vy :) nechcem teraz osocovat ja si to priznam ze mam nejake naroky ale neziadam viacx ako péonukam a aj tak sojm to nenasla :,(

takze jedine o co vas zeny ziadam, aby ste boli trpezlivejsie a potom najdete praveho.. som, trpezliva mam XY rokov a stale som praveho nenasla, tak ako s tou trpezlivostou? mam byt trpezliva do 50tky ? :D

pripominam ze som tolerantna a empaticka a nevadi mi ak muz na mna nema cas lebo die vonku s kamosmi fungujem aj ja dost samostatne

a 25 cm penis neviem rpeco pises to je vasa predstava ze to zeny chcu . anstastie to tak nie je zenska vagina ani nie je az taka dlha :D tak naco tolko cm? :D klud, hlavne nech nejdete rovno na vec a so zenou sa spravne pohrate :D

a slavneho ?? O_O ziram fakt neviem na ake zeny narazas

kazdopadne suhalsim s tebou s tou pevnostou je to krasne a vytsizne drzim ti palce nech andje stu pravu :)

yes,it's ME!

postreh123

nesuhlasim ze praveho odstrasis.. skor naopak.. pravy ta vypocuje vzdy a prekusne vsetko s tebou (co nie je za hranicu zdraveho rozumu)..

ked niekto povie ze ju nevie nadchnut, aspon je uprimna.. ale zakladatelka musi prejavit snahu.. nikto nikoho nenadchne, ale nadchne nas v nasej hlave.

svoje trapenie moze vyjadrit, ale nie donekonecna sa v tom topit.

tj. keby nas niekto mal nadchnut, tak nejaka herecka by nadchla 100% muzov. ale vo skutocnosti co muzov vie nadchnut je osobnost a povaha danej zeny. nie vyzor, nie postava.

ak si myslite ze trepem, co si ludia myslia vzdy, ale paradoxne sa mi dari genialne... vsakze...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak tu je kontrolna otazka, pre tych, co sa prilepili nanosekundovym lepidlom o "chemia musi byt" 'vyzor je vsetko" a "henta osoba je skareda"

kto ma gule na odpoved, kludne piste...

Ako sa moze zamilovat slepy clovek ?