Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach, depresie, úzkosť

Príspevok v téme: Strach, depresie, úzkosť
abby99

Mám 22 rokov a skoro každý deň mávam depresie. Najhoršie je to ráno a večer. Trápia ma tiež strašné pocity strachu. Chodím na vysokú školu, kde sa však absolútne neviem sústrediť nedávam pozor aj keď sa veľmi snažím, pritom mi to niekoľko rokov späť nerobilo žiaden problém. Mám pocit že môj intelekt sa každým dňom znižuje. Vetu si musím prečítať aj 5x aby som pochopila o čom sa v nej píše. V partii kamarátov vôbec nedávam pozor o čom sa rozprávajú a potom sa len vypytujem o čom je reč, takže sa ani nezapájam. Som stále unavená, nemám žiadnu energiu. Som z toho smutná, vždy tomu tak nebolo, aj keď občas som bývala taká zasnená. U psychologa som nebola. Neviem čím to môže byť spôsobené, bol mi zistený nedostatok železa, kt. som si asi mesiac intezívne doplňala ale keďže výsledok sa nedostavil, nechala som to tak. Prosím, ak by ste vedeli o čo môže ísť, dajte vedieť, vopred ďakujem :)

_meno

Ahoj abby99

RNG tu vytvaral temu o sebevrazde a pekne napisal ze u mladych je to v dosledku deziluzie predstav a realneho sveta.
Nachadzam sa v situacii casovo mozno kusok pred tebou a z osobnej skusenosti je to prostredie v ktorom sa clovek nachadza a ludia s ktorymi sa clovek stretava.
A je to skor o vybudovani niecoho co zlepsujes.

Ak by som ti mohol poradit tusim cez rockefelerov citat : nepytajte sa sliepok ako lietaju orly.

Ty mas nejaku zivotnu predstavu zrejme, ktora sa ti nezhoduje so sucasnostou. Aby sk sa vobec k nej zacala priblizovat musis sa dopytovat a vyhladavat ludi, ktori
:chcu dosiahnut ciel ktory ty, a mozte ist spolu
:uz dosiahli ciel, a su ochotni ti poradit

Kedze kazdy clovek ma cielov viacero, zrejme bude aj ty rozvijat viacero oblasti naraz - to motto sa napriklad paci mne...vsetko co robim robim najlepsie ako v danom momente viem

Mudrejsi ludia ti pomozu, hladaj ich, popros ich o rady, pomahaj im, tvor s ni vztahy a nebudes musiet po zobudeni cely den rozmyslat...uz budes zit :-)

Pekny dnik abby99