Môj priateľ začal hovoriť ľuďom naokolo o mne ako o "snúbenici". Mňa to zarazilo, veď ma o ruku nepožiadal. Pýtala som sa ho, prečo tak rozpráva. A povedal mi, že on to tak vníma. Ja som sa ho opýtala, že či predtým nemali byť zásnuby a on povedal, že sa tomu nerozumie a nevie čo sú "páračky, pytačky a podobné veci"
Som veľmi sklamaná :( :( Ak mi dá prsteň tak viem, že je to len kvôli tomu, aby som bola spokojná a že to nebude vyjadrenie jeho lásky.. bolo by to ako z donútenia.
a to všade o sebe tvrdí, že je romantik... :(
Priateľ nevie čo sú zásnuby
no vazne, nechcem si z niekoho robit srandu ale taketo veci som vedel uz pred pubertou, ja som obcasny romantik, ale na zasnubach si dam urcite zalezat, su to vyznamne veci nielen pre babu a tvoj frajer to pokaslal
... kiežby... priateľ je z BA.. pupku Slovenska... najskôr som sa hnevala, ale teraz som strašne sklamaná, smutná a nemilo prekvapená...
Ja viem, že je to v podstate nepodstatná vec, ale každá žena sníva o tom, ako zažije romantickú chviľku, kedy sa jej priateľ spýta, či ostane s ním do konca života... :(((
priatel je z hornych ozoroviec a najdalej bol asi v dolnych ozorovciach co =D nech ide do sveta ako frodo pytlik a mozno sa co to priuci
a ešte chcem povedať, že priateľ nie je žiaden pubertiak, má dávno cez 30...