Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ nevie čo sú zásnuby

Príspevok v téme: Priateľ nevie čo sú zásnuby
gadgetka_478

Môj priateľ začal hovoriť ľuďom naokolo o mne ako o "snúbenici". Mňa to zarazilo, veď ma o ruku nepožiadal. Pýtala som sa ho, prečo tak rozpráva. A povedal mi, že on to tak vníma. Ja som sa ho opýtala, že či predtým nemali byť zásnuby a on povedal, že sa tomu nerozumie a nevie čo sú "páračky, pytačky a podobné veci"
Som veľmi sklamaná :( :( Ak mi dá prsteň tak viem, že je to len kvôli tomu, aby som bola spokojná a že to nebude vyjadrenie jeho lásky.. bolo by to ako z donútenia.
a to všade o sebe tvrdí, že je romantik... :(

phoe

Dadula, nie každý je aspoň priemerne inteligentny. Chlapec je taký aký je a dievča sa k nemu asi hodí ked sú spolu

Dadula56

Ja by som sa na to pozrela z toho pohladu, ze pre nu to je dolezite a priatelovi to aj oznamila. Na co on sa zmohol na take vyjadrenia, ake ona popisuje - teda, ze je to zbytocne, on to nepozna, nevie, je to nepodstatne. Nech sa na mna nikto nehneva, ale ak je pre mojho partnera nieco dolezite, tak sa nespravam ako pako, zratam si dve a dve a podla toho sa zachovam. Zasnuby su vec dolezita, je prirodzene, ze ju to mrzi, pretoze ona na to cakala ako na specatenie lasky. Zatialco on sa zrejme jedno doobedie rozhodol, ze je zasnubeny. Nechce sa mi verit tomu, ze si nie je vedomy, ze nieco take existuje, to musel zit na opustenom ostrove alebo je kompletny ignorant. A aj ked to nevedel, da sa zachovat aj inak, nez sa postavit do pozicie, ze je to hovadina a este ona je ta sprosta.
Rada k tomu je asi taka, ze si to treba vysvetlit medzi sebou s dorazom na to, ze je to naozaj pre teba dolezite. Minimalne by mal prestat s oznacenim snubenica, kedze sa nikto nezasnubil.

phoe

Neviem si predstaviť, že by som kvôli každej takej maličkosti vypisovala na fórum a obvinovala priateľa zo všetkého možného a rozmýšľala o rozchode. Tak nepozná vyznam slov zasnuby a snubenica, tak sa zasmej aký je blby a vysvetli mu to.

Sejla.

No pekne, dalsi despota. Nechcete sa nahodou prestahovat na blizky vychod? Vysrat sa po prvom nedorozumeni na zenu, ktoru si si chcel vziat? Ako dlho by potom asi vydrzalo to manzelstvo?

Prezyvka55

Ked je 2 dobre tak slova ako svadba pytacky zasnuby su len trapnosti maskarada a saskaren pre obycajny papier.

Sejla.

Tak mu povedz, ze "prepac, ale zatial nie som si ista, ci si ta chcem vziat a taketo neuctive a sebestredne spravanie som od teba necakala a ublizilo mi to, co si zase nevedel predvidat ty a preto si myslim, ze sa est dostatocne nepozname na to, aby sme mali v ociach nasich priatelov takyto vazny zavazok, nechcem tahat za nos ani ich, ani teba, preto ti hovorim, ze potrebujem viac casu na rozhodnutie. A kedze nerozumies slovu "zasnuby", tak ti to rada vysvetlim: zasnuby je dolezity moment vo vztahu dvoch ludi, ked jeden da druhemu SLUB, ze si ho vezme a ja som ti ziadny slub nevyslovila a tak oznacovat ma tvojou snubenicou je klamstvo. "