Minulý týždeň som bola na Pilates a pri zdvíhaní nôh mi to tam dole vydalo poriadne hlasné nasatie vzduchu, čo by nebolo nič, ale po nasatí vzduchu samozrejme prichádza aj vysatie, takže poriadny prd a poriadny trapas. A aby to nebolo všetko, na cvičení boli aj dvaja chlapi, ktorí tomu všetkému boli svedkami. Červenať sa z toho budem ešte asi rok ... Stalo sa Vám tiež niečo podobné?
Vzduch v pochve
ja to dobre poznam,hlavne pri sexe,ale priatel je uz zvyknuty :-DDDDD .vie,ze to neni prd,ale aspon sa vzdy dobre zasmejeme..co sa tyka toho cvicenia,tak len jedna rada. ak ides robit cvik,pri ktorom sa ti toto stava (napr sviecka atd), skus predtym zatlacit a drzat az do vykonania cviku.tym padom sa vzduch nema ako dostat dnu.alebo potom nosit veelmi obtiahnute pradlo,ktore nedovoli,aby vzduch vosiel dnu :-D. no strasne trapan tema toto :-D
mne sa to tiež už stalo,ale pri sexe..nie len tak...ono to fakt znie,ako prd..:-D
blbe je, ze to pocut ako prd, ale je to fakt len nahromadeny vzduch, len rozmyslam, ako sa ti to podarilo pri pilatese, lebo nieco ho tam muselo vtlacit, to sa napr. deje pri sexe zozadu
"mi to tam dole vydalo poriadne hlasné nasatie vzduchu"
ked to bol typ zvuku ako ked nasava moje turbo na aute tak potom je to v pohode :D
2 ha ha ha jj mozno z toho bude aj pozvanka na rande... alebo na stretnutie kde im to podrobnejsie ukaze...
Kebyze ja mam riesit trapasy typu ze som si usral v MHD lebo som si myslel ze som tam sam a nebol som tak chodim kanalmi...
Tak im to polopate vysvetli čo sa stalo a možno to bude menší trapas :D
je to normálne, niektoré ženy, vedia pracovať tak s panvovým svalstvom, že vedia nasať a vytlačiť vzduch, nie je to nič nezvyčajné
tak trapas to je, hlavne ked si mysleli že si si prdla :)