Zdravim,
od zaciatku roka ma trapia neustale sa opakujuce problemy s hrdlom. Hrdlo zacne boliet ako pri angine, tazko sa mi rozprava, polykaju sliny,..ale nemam teploty. Lekar mi spravi vyter z hrdla, z ktoreho sa vrati, ze mam v hrdle zlateho stafylokoka, nasadi mi antibiotika, po par dnoch bolest hrdla prejde, ale a teraz to co ma naozaj trapi, masivne mi zatekaju hlieny v hrdle. Nikdy s tym nic viac nerobili, na stafylokoka hovori, ze to moze a nemusi sposobovat on a j auz mam toho dost. Pred mesiacom som sa pustil znova do boja, od obvodneho, ktory sa na viac ako vyter a ATB nezmoze, som zacal chodit na krcne. Tam to na mna zasa skusaju s tym, ze to moze sposobovat alergia. Problem je v tom, ze na alergologii mi nemozu spravit testy, kedze mam uz 2 mesiace takmer vkuse boli hrdlo, zatekaju mi hlieny, mam nadchu. Samozrejme v zatial 3 vyteroch mi vzdy nasli stafylokoka, ale aj na krcnom sa tvari, ako keby to bolo v poriadku. Lenze ono ocividne v poriadku nie co nie je a mn auz to prestava bavit. Aktualne uzivam: do noca morsku vodu a Nosofan, do hrdla kloktam a polykam koloidne striebro/50ppm/, striekam Jox, na hlieny Acc, k tomu antibiotika Dalacin. Jediny efekt je ten, ze ma hrdlo prestalo boliet, ale tie hlieny ma trapia stale. Vykasliavam ich aj 5-7 krat denne, do umyvadla, je to ozaj nechutne, neda sa mi sportovat, lebo sa mi nahromadia v krku a potom sa takmer dusim nimi. Uz naozaj neviem co dalej, lekarom mam chut vynadat, o par dni idem znova na kontrolu a viem, ze sa znova nikam neposunieme, lebo sa nic nezmenilo. Dost som toho pocital uz a veru nadeje mi to moc nedava. Ako je to s autovakcinou? Mate s tym skusenosti pri liecbe stafylokoka? Chcem to ziadat o dlekara ako formu liecby, uz tie ich antibitoika nemozem ani citit, som z toho stale unaveny fyzicky a vycerpany psychicky. Nasiel som tu nejake postrehy o GSE, rakytnikovom oleji, manuka UMF mede. Ozaj to pomaha na to co trapi mna? Lebo velke oci som mal aj s koloidneho striebra, vyuzival som za mesiac 3dcl a nepomohlo vobec.
Co teda dalej? To sa s tym ozaj v 21. storoci neda nieco robit? Pojdem kludne vybrat mandle, podstupim zlozity rezim, len nech uz mozem znova fugnovat ako clovek a nie byt tymi zasranymi hlienmi v krku, ktorymi sa obcas aj dusim otravovany.
Vopred vdaka za kazdy postreh a prosim respektujte, ze pomoc v tomto temate hladam hlavne ja, neplette tu svoje problemy so stafylokokom na zadku, tam ho ja nemam, potrebujem sa ho zbavit z hrdla a nosa..dakuem za pochopenie.