Zlatý stafylokok v hrdle

Príspevok v téme: Zlatý stafylokok v hrdle
joSko_swr

Zdravim,
od zaciatku roka ma trapia neustale sa opakujuce problemy s hrdlom. Hrdlo zacne boliet ako pri angine, tazko sa mi rozprava, polykaju sliny,..ale nemam teploty. Lekar mi spravi vyter z hrdla, z ktoreho sa vrati, ze mam v hrdle zlateho stafylokoka, nasadi mi antibiotika, po par dnoch bolest hrdla prejde, ale a teraz to co ma naozaj trapi, masivne mi zatekaju hlieny v hrdle. Nikdy s tym nic viac nerobili, na stafylokoka hovori, ze to moze a nemusi sposobovat on a j auz mam toho dost. Pred mesiacom som sa pustil znova do boja, od obvodneho, ktory sa na viac ako vyter a ATB nezmoze, som zacal chodit na krcne. Tam to na mna zasa skusaju s tym, ze to moze sposobovat alergia. Problem je v tom, ze na alergologii mi nemozu spravit testy, kedze mam uz 2 mesiace takmer vkuse boli hrdlo, zatekaju mi hlieny, mam nadchu. Samozrejme v zatial 3 vyteroch mi vzdy nasli stafylokoka, ale aj na krcnom sa tvari, ako keby to bolo v poriadku. Lenze ono ocividne v poriadku nie co nie je a mn auz to prestava bavit. Aktualne uzivam: do noca morsku vodu a Nosofan, do hrdla kloktam a polykam koloidne striebro/50ppm/, striekam Jox, na hlieny Acc, k tomu antibiotika Dalacin. Jediny efekt je ten, ze ma hrdlo prestalo boliet, ale tie hlieny ma trapia stale. Vykasliavam ich aj 5-7 krat denne, do umyvadla, je to ozaj nechutne, neda sa mi sportovat, lebo sa mi nahromadia v krku a potom sa takmer dusim nimi. Uz naozaj neviem co dalej, lekarom mam chut vynadat, o par dni idem znova na kontrolu a viem, ze sa znova nikam neposunieme, lebo sa nic nezmenilo. Dost som toho pocital uz a veru nadeje mi to moc nedava. Ako je to s autovakcinou? Mate s tym skusenosti pri liecbe stafylokoka? Chcem to ziadat o dlekara ako formu liecby, uz tie ich antibitoika nemozem ani citit, som z toho stale unaveny fyzicky a vycerpany psychicky. Nasiel som tu nejake postrehy o GSE, rakytnikovom oleji, manuka UMF mede. Ozaj to pomaha na to co trapi mna? Lebo velke oci som mal aj s koloidneho striebra, vyuzival som za mesiac 3dcl a nepomohlo vobec.

Co teda dalej? To sa s tym ozaj v 21. storoci neda nieco robit? Pojdem kludne vybrat mandle, podstupim zlozity rezim, len nech uz mozem znova fugnovat ako clovek a nie byt tymi zasranymi hlienmi v krku, ktorymi sa obcas aj dusim otravovany.

Vopred vdaka za kazdy postreh a prosim respektujte, ze pomoc v tomto temate hladam hlavne ja, neplette tu svoje problemy so stafylokokom na zadku, tam ho ja nemam, potrebujem sa ho zbavit z hrdla a nosa..dakuem za pochopenie.

jajaa

každopádne by som určite začala pracovať aj na zvýšení celkovej imunity organizmu, podľa mňa sa ti stav nezlepšuje aj preto, že si celý KO. celkovo si zoslabnutý z atb, tiež si myslím, že momentálne sú už v tvojom prípade kontraproduktívne. Tade cesta nevedie, ale musí ísť o dlhodobú zmenu - stravovanie + doplnky výživy, psychohygiena.

MichaelaO6O6

Takže rada ti poradím , teda ak to zaberie aj tebe. Mala som problémy s týmto bacilom čo mesiac to bola bolesť hrdla, angíny, vysoké teploty, nádcha. Dva roky som užívala rôzne antibiotiká. Až raz som našla v dedkovej ,,starej knihe\\\" niečo, na takéto bacily. Takže ak ti môžem poradiť. Kúp si do nosa Vincentka sprej do nosa. A kloktaj každú pol hodinu, hodinu slanú vodu. Pol lyžice soli do dvojdecového pohára a vykloktať každý krát s celým pohárom. A každý druhý, tretí deň kúpiť nejaký ovocný nanuk a zjesť taký studený. Treba ich vymraziť. Nepiť žiadne teplé čaje, ani nič.... Len si tie baktérie tým teplom množíš.... Skús, prosím ťa toto a ak ti to zaberie prosím napíš mi. Ja som bola do mesiaca úplne zdravá a stafylokoka som už nemala 2 a pol roka:) Veľa šťastia v liečbe:)) A antibiotiká tiež všetko neriešia... Ja som ich prestala jesť a začala som riešiť ,,domácu medicínu\\\"... keď pôjdeš spať uvar si šalviový čas ale pi ho studený:) Nič teplé nezabudni

RNG

Pozri cez Google.sk pod rng infekcie. Tam je toho viac okolo infekcii hormneho dychacieho traktu a ako na ne a preco napr atb su cast vyslovene kontraproduktivne na tieto nakazy.
Roztok citricidalu(len citricidal profesional od firmy BioChem researchm, tj ten co obsahuje quaternialne zluceniny, nie len polyfenoly) preit nakaze v prinosnych dutinach, kde sa moze zdrzovat aj mesiace a s hlienami nakazovat mandle, hrdlo, preidusky pluca a dokonca sa moze doastat aj do stredneho ucha. Dalej odporucam odhlienovace ako NAC a serrapeptazu a pripadne aj ine antimikrovioalne ako extrakt z olivovych listov a najma oreganovuy olej, ktory zaroven aj odhlienuje , kde ucinna davka carvacrolu ma byt 3 x 200 mg. Kedze je to paliva korenina, odporucam ju brat v enterickych kapsuliach tj takych co sa rozpustia az v crevach, ako ma napr firma NOW, hladaj pod Oregano oil enteric napr vo firme iherb.com

Ladohen

Ahoj, pomohol Ti medzitym niekto/nieco? Tiez sa tym trapim a odmietam jest dalsie antibiotika. Tiez by som uz rada fungovala ako normalny clovek, a nie vycicany bez energie a s bolestami.

Dik!