neviem odkial zacat.....mam kamaratku ktorej chcem velmi pomoct, lebo sa mi straca pred ocami. nema bulimiu ani anorexiu na pricine su rodicia. Jej mama je sialena do zdravej vyzivy a ine ako klicky a soju u nich nenajdete, ani cukor ani kavu dokonca ani obycajny caj nie pretoze vsetko skodi no hroza. jej rodicia sa stravuju v robote a ona je doma sama a nema si ani z coho navarit no proste cele dni je iba chlieb aj to daky cudny a syrokrem no je to ich pomsta a nutenie neviem ako to mam nazvat prose chcu z nej mat nieco co ona odmieta a takto to chcu dosiahnut. a nevravim o psychickom tyrani no vzdy ju najdem zdrvenu a v depresiach. chysta sa na VS, ale odmietaju jej to platit proste z kaluze pod odkvap je to zla situacia a ona nevie ako z nej von. uz ju aj z domu vyhadzovali, horsie je ze nechodi teraz do skoly lebo bola 2 roky v zahranici a teraz len sedi doma nemoze najst pracu ani brigadu a je jej zo seba nanic a ja naozaj neviem ako jej mam pomoct. snazila som sa jej ponuknut nech pride sa ku nam napapat, ale odmieta je to pre nu ponizujuce :( pomozte prosim dakujem
tyranie hladom prosim pomozte :(
z tohoto usudzujem,že dievčina je plnoletá,svojprávna...Takže prečo sa nechá týrať rodičmi,keď sa môže postaviť na vlasté nohy.Neni možné,že si nevie nájsť vôbec žiadnu robotu,je mladá..Ja keby som bola na jej mieste,kúpim si jedlo sama...Rodičia nás nemôžu živiť celý život.Keď sa jej nepáči,ako ju živia,ako sa o ňu starajú(nestarajú) prečo sa neosamostatní,je dospelá!Možno aj oni sami chcú,aby sa osamostatnila-a toto je spôsob akým jej to dávajú najavo.Ja si nemyslím,že ide o psychické týranie.,v čom ju vlastne týrajú,že jej nechcú platiť školu,že jej dospelej nevaria?Moja ja v jej veku som už dávno sama žila a varila si.....