Dlho nemám menštruáciu

Príspevok v téme: Dlho nemám menštruáciu
medlab

V tomto prípade dlho=6 mesiacov. Naposledy som ju mala začiatkom mája a odvetdy nič...inak mám 16 rokov, krámy od 14, nemala som ich dovtedy presné aj mi pár krát vynechali ale nikdy nie na tak dlho...podla mňa to je preto že som schudla a to 10 kg. Ale nechudla som drasticky ani rýchlo a teraz mám normálnu váhu-165 cm a 50 kg. Viem že mi nepoviete že čo mi je alebo že prečo mi toľko mešká, len by som chcela vedieť čo si o tom myslíte, čo by v tom mohlo byť. Pozajtra idem k obvodnej (nie koli tomu), ale poviem jej o tom a uvidím čo mi povie :)

helgahelga2

Mam rovnaky pproblém, nemám menzes už 2roky..mám 17 rokov, važim 39, meriam 150 môže to byť podváhou? Či niečo vážne?

smilee223

skús pribrat na 53 a uvidís ze sa ti vráti..(presne môj prípad, tiez som vysoká ako ty..ja som schudla z 58 na 48 kg ale musela som pribrat az na 53 kg aby sa mi znova vrátila :/
no co uz nie kazdá má to stastie ze môze byt štíhlučka :(

medlab

Ani ja práveže nevizerám podvyživená, keby som nepozerala a nebrala ohlad na moju váhu tak by som ešte chcela schudnúť...ale teraz sa už aj snažím udržiavať si aspoň váhu ale ona ešte občas trošku klesne...ale stravujem sa normálne, zdravo, 5 x denne.

Agnes998

Hazardujes so svojim zdravim. Tak si ostan podvyzivena a neplodna, mozno si znicit plodnost uplne, nebudes prva ani posledna. Teraz ti je to urcite jedno ale za 10-15 rokov nebude.

medlab

No tak dneska som bola u obvodáčky a povedala že kramy nemám určite koli tomu že som schudla, lenže podla nej by som mala vážiť min. 55 kg, v januári mám k nej dojsť odvážiť sa, ale ja odmietam zase pribrať!!

medlab

No takže v piatok k nemu idem, vraj to može byť preto že sa mi netvorí sliznica alebo mi bude museť dať vyvolávačku, a bude mi robiť sono...ale myslíte že mi bude robiť aj nejaké iné vyšetrenia??

medlab

dakujem za rýchle odpovede, už to vie aj mama o tom a povedala že sa spýta jej gynekologa na to, tak uvidím :/

TinaM

ma 16 rokov, ja som bola v jej veku vyssia o par cm a vazila som 51. A veru, pri pohlade na mna by si nepovedala, ze mam podvahu :)
No, na tvojom mieste by som sla k zenskemu lekarovi. Nechcem strasit, ale mohla by tam byt aj cysta, treba to pre istotu skontrolovat-