Anorexia?

Príspevok v téme: Anorexia?
LEmidi

dobre rano, chcem sa opytat. asi 3 roky trpim bulimiou, ale len večer ked som jedla som zvracala. nie som vychrtla, od podvahy ma delia 3 kg. Posledne dni zistujem, že mi nič nechutí, takže už ani nemusím zvraciať. Jem strašne málo, jediné čo mi chutí je voda. Asi mi z tých výčitiek z jedla už načisto šiblo. Niekedy som ráno vstala a tešila som sa na ranajky, posledné dni na ne nemám ani pomyslenie. Další problém je, že mám neliečenú alergiu, tuším, že môj zoznam na čo som alergická sa poriadne rozšíril a bude dlhý ako ked rozrolujete toaleťák. často ma z jedla silne páli žalúdok a zvyknem sa aj osypať. takže aj to ma od jedla odrádza. Dnes ma napadlo, či to všetko nie je počiatok anorexie?

anaAJmia

LEmidi mala som anorexiu.Blaznivo som cvicila.Nejedla...Postupom casu sa to dostalo do stadia,ze som zacala jest.Ale vsetko som vyvratila.Teraz mam bulimanorexiu.Kombinovana PPP.Bud hladujem a nejem,alebo jem a zvraciam.

LEmidi

je to zvláštne, lebo pred menzesom som mala vždy stavy také, že som musela jesť. s tým som bola vyrovnaná, čo som v to obdobie pribrala, mi počas mesiaca normálne odišlo, nejak som sa tým netrápila. teraz ako tak nemám chuť jesť, mám oveľa slabší menzes, niekedy mi trval 6 dní a ešte piaty daň bol riadne silný, teraz po treťom dni už len špiním..váha mi klesla o dve kilá od podváhy ma delí kilo... tak málo som ešte nemala. musím sa priznať, že ma to velmi v duši teší..iked môj výraz je v poslednej dobe skôr smutný v tvári...mala by som tú radosť dostať aj na tvár :D