dobre rano, chcem sa opytat. asi 3 roky trpim bulimiou, ale len večer ked som jedla som zvracala. nie som vychrtla, od podvahy ma delia 3 kg. Posledne dni zistujem, že mi nič nechutí, takže už ani nemusím zvraciať. Jem strašne málo, jediné čo mi chutí je voda. Asi mi z tých výčitiek z jedla už načisto šiblo. Niekedy som ráno vstala a tešila som sa na ranajky, posledné dni na ne nemám ani pomyslenie. Další problém je, že mám neliečenú alergiu, tuším, že môj zoznam na čo som alergická sa poriadne rozšíril a bude dlhý ako ked rozrolujete toaleťák. často ma z jedla silne páli žalúdok a zvyknem sa aj osypať. takže aj to ma od jedla odrádza. Dnes ma napadlo, či to všetko nie je počiatok anorexie?
Anorexia?
Mam 24.S PPP sa trapim nieco vyse 2 rokov.
AnaAjmia, kolko mas rokov? Ako dlho mas problem s PPP?
LEmidi mala som anorexiu.Blaznivo som cvicila.Nejedla...Postupom casu sa to dostalo do stadia,ze som zacala jest.Ale vsetko som vyvratila.Teraz mam bulimanorexiu.Kombinovana PPP.Bud hladujem a nejem,alebo jem a zvraciam.
je to zvláštne, lebo pred menzesom som mala vždy stavy také, že som musela jesť. s tým som bola vyrovnaná, čo som v to obdobie pribrala, mi počas mesiaca normálne odišlo, nejak som sa tým netrápila. teraz ako tak nemám chuť jesť, mám oveľa slabší menzes, niekedy mi trval 6 dní a ešte piaty daň bol riadne silný, teraz po treťom dni už len špiním..váha mi klesla o dve kilá od podváhy ma delí kilo... tak málo som ešte nemala. musím sa priznať, že ma to velmi v duši teší..iked môj výraz je v poslednej dobe skôr smutný v tvári...mala by som tú radosť dostať aj na tvár :D
anaAJmia bulimoanorektička? ako to máš?
Ahoj.Moze to byt pociatok anorexie.Kedze bulimia a anorexia sa casto prelinaju.Sama som bulimanorekticka.