Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odisli by ste s partnerom?

Príspevok v téme: Odisli by ste s partnerom?
hulligann

ahojte, mam otazku, vas priatel alebo priatelka dostane pracovnu ponuku v inom meste napr v Cechach, odisli by ste s nim? ja som tuto ponuku dostal ale priatelka bez rozmyslania povedala ze by nesla, pritom je bez prace a byva doma, vyhliadky do buducna slabe...mam jej nejak dohovarat? rozist sa nechcem ale bez penazi sa akosi neda zit, dakujem za prispevky

0vecka

no ale kebyze moja stara dostala flek taky ze ja by som uz nemusel robit tak idem hned. Vzdy bolo mojim snom robit zenu v domacnosti...

hulligann

agnes dakujem za nazor, mal by som teraz priatelku branit ale nemam argumenty lebo si to vystihla tak ako to je, ona je ochotna si hladat nieco v 2-3 blizkych mestach inak nikam ani za svet, a v tych mestach pribudne tak 10 pracovnych ponuk denne dokopy z toho 9 je o nicom, takze asi tak

Agnes998

No su typy ludi co v zivote nevystrcia paty zo svojej dediny, tam sa narodia, tam umru. Nema rada velke mesta? Nejaka je narocna, to ked aj na SK si hlada pracu len po okolitych dedinach a do mesta robit nepojde, tak si v zivote pracu nenajde. Cely zivot ti bude sediet doma v hentej dedine na zadku a ty ju budes zivit. Prepac, ale moc nechapem obmedzenost takychto ludi. Tak si mozes vybrat, bud s nou cely zivot zotrvas v tej dedine kde skapal pes a kde sa prakticky neda najst praca, alebo pojdes do sveta sam a ju tam nechas.

Agnes998

Maoam: ano, to som rada, mam rozne skusenosti :-) Dnes uz nie, moj priatel pracuje 20 rokov v jednej firme a on by odtialto nikam nesiel.

hulligann

myslim ze sa najviac boji zmeny a odchodu z domova, to je hlavny dovod, trosku jej chyba akcnost ak to mam tak napisat, a nema rada velke mesta to je dalsi dovod

pozitivna

hulligan odid bez nej a ked jej budes velmi chybat tak casom odide za tebou ak ta ma velmi rada. Co riesis obemdzovat sa partnerom ked sa naskyta prilezitost. Mozno sa boji zmeny ale ked sa adaptuje tak bude dobre.

0vecka

2 Maoam to boli vecsinou hypoteticke uvahy... ale chodia mi z prace ponuky na ktore sa sice 100% zatial nehodim ale platy su tam celkom zaujimave tak 8-12k...a jedna sa vecsinou a mensie mesta v DE...

MultiLevel

jooj, nehovor mi, ze povedala, ze by nesla a bodka. Ze ziadne vysvetlenie, ze ziaden pokec o tom. Opis to blizsie, opis blizsie co ti na to povedala, ze preco nechce ist. Urcite to nie je len tak pre nic za nic.
Moja najlepsia kamoska tiez dostala ponuku od priatela, aby isla za nim byvat do CR. Ano, on tam ma super robotu, ale co by tam robila ona ho uz nezaujima. Respektive hovori, ze nech pracuje kde chce, tak aspon budu spolu. V tom kraji si nasla jednu jedinu robotu - montovat kable do neviem coho (suvisi to s autami). A ted maju samozrejme nezhody, lebo ona, vystudovana architektka, nechce ist kdesi za pas pracovat do CR...
Najprv opis dovody, preco tvoja holka nechce ist - kolko ma rokov, ci sa jej nechce z pohodlia domova, ci tam je vobec nejaka praca, co by ju uzivila atd atd