Dobry den chcem sa spytat niekoho kto to má odsledovane viac ako ja. Neviete kde (či už na internete- napr. bazos.sk alebo v nejakom kamenom bazare,etc.) a tiež kedy, kupim najlacnejšie jazdené lyže? Som zo zapadneho slovenska. Cize na dosah mam aj rakusko aj cesko. Kam chodia ludia nakupovať ?
Kde a kedy nakupiť čo najlacnejšie lyže
Veď klasika, na www.topski.sk , tam nakupuje predsa väčšina ľudí, keďže je tam všetko na zimu pokope a aj bazár, práve som pred týždňom kúpil lyže len či tá sezóna už začne. Myslím že majú aj predajne v niektorých mestách, takže naozaj nie je treba sa pýtať kde kúpiť lyže, len že kedy ich použiť.
najlacnejšie budú určite v čase končiacej sa zimnej sezóny.. takže ak neplánuješ ešte túto sezónu lyžovať tak si ešte chvíľu počkaj..
Našla som si atomic typ ktorý som chcela na nete , pretože som malého Zrůst , tak sú pre mňa vhodné detské lyže :-) takže som išla na istotu vyskúšať na kamennú predajňu ale potom som ich poptala an odporúčania na dopytovom systéme www . aaadopyt.sk / a ozvalo sa mi viac firiem s rôznymi cenami , vybrala som samozrejme tú najvýhodnejšiu a naozaj s cenou išli nižšie , než som našla napríklad na nete . Takže aj to odporúčam vyskúšať .