ako zacat? mam dlhotrvajuce problemy s nespavostou, problemy s erekciou, uzkostou a hlavne s unavou, nevykonnostou, ta unava je neznesitelna, nevladzem nic robit ani zakladne veci, bral som AD a lieky na spanie, chvilu to pomahalo, chvilu nie, tak na hojdacke... na druhej strane mam nizky testosteron, na ktory som dostal uz 3 injekcie nebida, co je hormon testosteron...tu nastava ta moja dilema... ked som dostal prvu injekciu, vsetky moje priznaky zmizli, citil som sa fantasticky, ale len prvy mesiac, potom nastala znova silna unava az letargia, toto trvalo dalsie 3 tyzdne, pokym som nedostal druhu injekciu, znova som sa citil super mesiac, potom znova unava, letargia, po tretej injekcii vsak zlepsenie nenastalo, prave naopak... teraz neviem, kde je problem a ako ho riesit...este dodam, AD neberiem odkedy mi pichaju testosteron... caka ma este endo vysetrenie, nakolko urolog nevie, preco mam nizky tst... som z toho zufaly... citim sa strasne a neviem ako z toho von... ako postupovat? za rady dakujem