P,rosim o radu.Poslednej dobe moja partnerka nema vobec chut na sex,orgazmus uz nemala asi 3 mesiace a vobec jej to nechyba.Viem na 100% ze ma nepodvadza,tak preco?Vraj ma vela muzskych hormonov.
sex
no ja mam uplne opacny problem...chut na sex je a este aka..len nie je s kym.. :( aach jaj....
A som si isty, ze ste to vedeli aj predcim som to napisal. Treba sa snazit dostat sa z toho kolotoca stresu a stereotypu co najviac. Je to tazke, a treba pri tom poslat do kelu velke mnozstvo ludi chyteneho do rovnakeho kolotocu.
MADMAC MA ASI PRAVDU...JE TO TYM ZE SME STALE V JEDNOM KOLOTOCI A NA BLIZKYCH NEMAME CAS
...madmac má v niečom pravdu, také 3 týždne v bazéniku so šampusom, palmy, rum, samba, večerná masáž na stole, urobia svoje...:))
nemate chut na sex? je to jednoduche. Je to preto, ze ste zakomplexovani a depresivny a mate prilis vela starosti, a ste vytazeni stresom a ste dusevne vyzdimani, nemate energiu.
No ja mam tiez taky problem,ze nemam v poslednej dobe chut na sex,alebo len zriedka.Neviem,ci to bude uzivanim HAK,alebo tym,ze sme uz s priatelom 5rokov,alebo nedostatkom casu.Alebo su to len vyhovorky?Hm.Fakt ma to stve,tak daj vediet ako to u vas pokracuje.
no ani ja nemam v posledne j dobe vobec chut na sex...neviem cim to je...ale tiez ma to dost trapi..((
ahoj CINGERA aj ja nemam chut na sex a mam taky isty problem.chcem sa spytat ako ste to vyriesili diky
aj mne sa stalo raz ze som nemala chut mesiac...ale to bolo od hak...a iny dovod : napr. zacala sa nudiť,alebo ju nieco trapi alebo nieje s niecim spokojna a ti to nechce povedat ,alebo proste len stres,praca atd...
a predtym bola aka?myslim ci mala chut na sex a pravidelne mala orgazmus?ako dlho ste spolu?