Milujem filozofiu

Príspevok v téme: Milujem filozofiu
Filozofia969

Chcela by som ísť študovať psychológiu alebo filozofiu veľmi ma fascinujú a zaujímajú tieto vedy, som síce ešte len druháčka ale čítam množstvo kníh s touto tematikou a jednoducho nachádzam v tom hlbší zmysel a je to vlastne jediná oblasť do ktorej som od malička ponorená. Ale je tu veľké mínus - myslíte si, že to má uplatnenie? že s titulom PhDr. sa dá zamestnať ?

zewa

Otazka znie, co ma psychiatria s filozofiou? OMG.
S filozofiou sa uplatnis akurat tak ako doktorand na VS. Ale v praxi a na trhu prace asi tazko. Psychologia je lepsia volba i ked psychologov je velmi vela, tazko sa zamestnat a treba sa hrozne moc vela vzdelavat aj po ukonceni skoly. Takze to chce vela penazi na kurzy.
Mozes robit ekonomku a byt pritom duchom filozof :) Kazdy potrebuje aj zaluby. Existuju dokonca take "kruzky" filozofujucich ludi. A ked vo vasom meste nie je, mozes ho zlozit. To, co ta tak velmi bavi, ta este nemusi prioritne aj zivit ;)

Filozofia969

Myslím si, že na medicínu sa hlási množstvo šikovných študentov a ja niesom zrovna s tých, čo ich výsledky sú famózny výkon, čiže šance sú veľmi nízke