Reishi skúsenosti?

Príspevok v téme: Reishi skúsenosti?
adaaa

ahojte mate niekto skusenosti s REISHI kapsulami ? myslite ze je to vhodne na posilnenie imunity ? citala som ze ma viac ucinkov, ale ja by som potrebovala nieco hlavne na tu imunitu.. zdaju sa mi aj dost drahe, preto by ma zaujimalo ci ma niekto skusenost ... posielam aj link, lebo asi nie vsetky reishi kapsule alebo tabletky su rovnake -odkaz odstránený-

DavidF

Existuje kopec stimulantov imunitneho systemu a kazdy z nich ma miliony svojich zastancov. Napriklad colostrum je jednym z nich. S nim mam skusenost ak su akutne stavy a potrebujes riesit okamzite. Reishi, podobne ako aloe vera je skor bezec na dlhsie trate. POstupne synchronizuje organizmus a dava telo spat do rovnovahy cim sa dokaze vyriesit vela veci. Najvacsim dodavatelom je u nas tusim firma ANi, alebo anilab.sk. Specializuju sa na kavu s reishi ale tusim maju aj samostatne tabletky. Co viem o reishi v ich kave tak ta je v bio kvalite a oproti beznej nesce je rozdiel dost citit.

redbatica2

myslim ze najdes aj lepsie a lacnejsie a dostupnejsie pripravky na imunitu... zadaj si napr. do googla "RNG nazory imunita"