Dobrý deň, už si neviem rady a som úplne psychicky na dne a nikto mi nevie pomocť ani polícia ani doktori . Problém je v tom že moja babka ma od júla tohto roku neustále obviňuje že jej beriem peniaze a nikto mi neverí , ale nečudujem sa lebo ked som mal 17 rokov vtedy som ju okradol a vytratil sa z domu a vykašlal na školu, ale potom som si školu dokončil a teraz v máji som ju skončil . Do vtedy sme mali s babkou úplne normálny vzťah, dávala mi peniaze na botasky na zubára a tak a pomaly som si jej doveru začal získavať naspat. Potom v júli som mal zápal vlasového vačku a v auguste pleseň, nemohol som normálne ani ist cikať nie to ešte chodit a už vtedy ma obvinila že som jej zobral 2450 eur , potom 3000 eur, potom že som jej ich podhodil a ešte všelijake iné sumy boli. Teraz najnovšie že som zobral dochodok babkin, mamin, a aj babkin po dedkovi čo činí okolo 1000 eur. Momentálne pracujem na dve dohody a pri jednej ak presvedčím tak mám slubený od januára trvalý pracovný pomer. Moja babka musí dávať stále celý dochodok 300 eur. Má ťažkú scyhzofréniu a veľa x načapala moja babka v spálni ju. Lebo v spálni má babka peniaze a ona si ju zamyká a kľúč ma stále pri sebe. Stále si myslí že ja mám nejaký nahradný kľúč. Pritom kamarátov otec bol dva x vymienať sklo na jej dverách čo nevedela kde dala kľúč od izby . Moju mamu aj mňa stále fyzicky napáda a vyhráža sa že nás vyhodí z domu . Babka je polovičná majiteľka bytu a mama s krsnou mamou tu majú štvrtinu ale krsná s nami nebýva. Neustále nás babka uráža, týra moju mamu , nechce nám dávať jesť lebo že všetky peniaze som pokradol ja . Pritom mám penaiaze len od otca a z dohod . Babka už dva x volala policajtov ale nijako nepochodila aj ked podala trestne oznamenie videli na nej aká je. Lebo má začínajúci alzheimer má všetky príznaky tejto choroby a asi aj stareckú demenciu . Jej obvodná doktorka mi pomohla len tak že ju poslala na vyšetrenie k psychiatrovi kde chodí aj moja mama a jediné čo mi psychiater poradil nech vybavím mojej mame penzión. Mám aj videá ako fyzicky napáda moju mamu aj mňa , len každý samozrejme poradí aby som sa odsťahoval ja, lenže nemám kam ísť. Niekedy rozmýšlam že vo vazení by mi bolo oveľa lepšie ako tu , lebo už to psychicky nezvládam , občas si musím požičať peniaze od frajerky aby som vobec si mal čo kúpiť, alebo mi da ona jesť a pomáha mi aj nevlastný brat s rodinou, ale už fakt nevládzem a chcel by som dokázať že tento x som ja nič neurobil . Rok som si nekúpila ani len tenisky, nemám na zubára, nemám na oblečenie a pomaly ani na jedlo . Prosím pekne o radu ako by som mohol riešiť právne túto situáciu lebo som úplne bezradný a nechcem aby som sa zbláznil alebo už od zúfalstva spáchala samovraždu . Ďakujem pekne za Vašu skorú odpoveď .
Neustále obviňovanie
neslo by dat ju vyhlasit za nesvojpravnu? skus sa spytat psychiatricky...